ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Κέρδισε ο Πανασιναϊκός τον Ατρόμητο Παναριτίου 2-1 και ολοκληρώθηκε η 29η αγωνιστική

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:59:00 μ.μ. | | |
Κέρδισε ο Πανασιναϊκός τον Ατρόμητο Παναριτίου 2-1 και ολοκληρώθηκε η 29η αγωνιστική
Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 29η αγωνιστική (θυμίζουμε είχε αναβληθεί λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών) ο Πανασιναϊκός κέρδισε τον Ατρόμητο Παναριτίου με 2-1.

Η ομάδα της Ασίνης ξεκίνησε πολύ καλά και στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά έφτασε να προηγείται με 2-0. Μόλις στο 5' Ταμπάκης με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ρόζη και άνοιξε το σκορ για να έρθει ο Τοπάλι στο 15' με κεφαλιά και ύστερα από ωραία σέντρα του Ταμπάκη να γράψει το 2-0.
Το ημίχρονο κύλησε με δύο καλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους στο 25' και στο 30' . Στη πρώτη ο Ρόζης απομάκρυνε με τα πόδια πλασέ του Καραβιά και στη δεύτερη ο Τοπάλι από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ. 

Ο Ατρόμητος Παναρίτιου έιχε δοκάρι αμέσως μετά το 2-0 στην προσπάθεια του να πετύχει γκολ πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. 
Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος Παναριτίου προσπάθησε να πιέσει τον Πανασιναϊκό και στο 75' θα γίνει η φάση που θα αποφέρει και την αποβολή του Παπαδημητρίου για τους γηπεδούχους. Ο Σαρακινιώτης θα κάνει το σουτ η μπάλα φαίνεται να χτυπάει στο χέρι του Παπαδημητρίου και ο διαιτητής της αναμέτρησης κ.Ρατσιάτος δείχνει την άσπρη βούλα.

Ο αμυντικός της Ασίνης διαμαρτυρήθηκε έντονα , πέραν του επιτρεπτού και ο κ.Ρατσιάτος του έδειξε την απ'ευθείας κόκκινη κάρτα. 

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μίχος , ο οποίος ευστόχησε, μείωσε σε 2-1 όπου ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Π.ΚΟΝΤΟΣ): Τσακάλης,Τατμπάκης Τ., Παπαδημητρίου, Γιάνσεν,Παπασαραντόπουλος, Καβεζός, Τοπάλι,Τεμέλκοφ,Καραβιάς (45' Καλατζής), Ταμπάκης Γ., Κωστόπουλος (76' Μπιτινής)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ (Α.ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ):
Ρόζης (46' Πιττερός), Μιχαλοπουλος,Μίχος,Μιχαλόπουλος Μ., Γκολέμης, Σαρακινιώτης, Κούρτης (46' Γκρίτζαλης), Καζάς, Σοροβίγκας, Μαρκάκης, Μαυρόγιαννης



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ