ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Το Σάββατο οι εκλογές των κυνηγών της Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:27:00 μ.μ. | |
Το Σάββατο οι εκλογές των κυνηγών της Πελοποννήσου
Το Σάββατο 12 Μαΐου (10:00π.μ.) στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Γ΄Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου (Γ΄ΚΟΠ), σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής.

Από το ψηφοδέλτιο θα απουσιάζει τελικά το όνομα του πρώην προέδρου Βαγγέλη Χριστοφόρου, όπως και του Αθανάσιου Μεσσήνη και του Γιώργου Ρουμελιώτη, καθώς η αίτηση αναστολής της απόφασης αποκλεισμού τους απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο Πατρών, όπως αναφέρει η απόφαση.

«Το Πρωτοδικείο Πατρών αφού άκουσε όσα εξέθεσαν προφορικά οι παρόντες αιτούντες και οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των διαδίκων και λαμβάνοντας υπόψη τα έγγραφα που προσκομίστηκαν, εφαρμόζοντας τις διατάξεις του Κώδικα Πολ. Δικονομίας, ΑΠΕΡΡΙΨΕ το σχετικό αίτημά τους.
Ως εκ τούτου και δια δικαστικής αποφάσεως αποκλείονται από το ψηφοδέλτιο της Γ΄ Κ.Ο.Π. στις επικείμενες αρχαιρεσίες» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε στις 4 Μαΐου και την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Βασίλης Δάρμας και ο γραμματέας ΘΕόδ. Δρίτσας.

Τις εξελίξεις σχολίασε με ανάρτησή του στο φέισμπουκ ο κ. Χριστοφόρου, κάνοντας λόγο για ανικανότητα, ανευθυνότητα, αντικαταστατικές ενέργειες αλλά και πανικό από την πλευρά των μελών της προσωρινής διοικούσας επιτροπής.

«Συνάμα υποψήφιοι για το ΔΣ της Ομοσπονδίας, προκειμένου να αποσπάσουν την ψήφο σας, χρησιμοποιούν κάθε αθέμιτο μέσο που το μόνο τους μέλημα είναι η παραπλάνηση του εκλογικού σώματος, θεωρώντας ότι απευθύνονται σε άτομα που δεν έχουν κρίση και γνώση. Προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να καταξιωθούν προσωπικά, χωρίς να τους ενδιαφέρει καθόλου μα καθόλου η λειτουργία του θεσμού, η διαχείριση του περιβάλλοντος, προτάσεις για να παραμείνει ελεύθερο και παραδοσιακό το κυνήγι μας. Με τη φωνή τη δική σας τους απαντάμε όχι ποτέ ξανά Διοικούσα, και να τους θυμίσω ότι δεν μπόρεσαν να εκλεγούν στα τοπικά συμβούλια των Συλλόγων τους (ΚΣ Πάτρας, ΚΣ Καλαμάτας), αποτυπώνοντας έτσι τη βούληση της βάσης του εκλογικού σώματος, που δεν είναι άλλος από την απόρριψή τους ακόμα και στα τοπικά συμβούλια των Συλλόγων», τόνισε ο κ. Χριστοφόρου.

Πηγή: patrisnews.com
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ