ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Στην 8η Χορωδιακή Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη η Χορωδία ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:45:00 μ.μ. | |
Στην 8η Χορωδιακή Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη η Χορωδία ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ
Όμορφη γλυκιά Θεσσαλονίκη
Τα μαγικά σου βράδια νοσταλγώ…
Μ` αυτό το τραγούδι για τη νύφη του Θερμαϊκού, κλείσαμε την 8η Χορωδιακή Συνάντηση όλες οι χορωδίες μαζί, που οργάνωσε η πολυφωνική Χορωδία Θεσσαλονίκης το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της πόλης.

Η χορωδία ΟΤΕ Θεσσαλονίκης, η Ευρίπειος χορωδία της Χαλκίδας, η χορωδία ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ και η Πολυφωνική της Θεσσαλονίκης χάρισαν στο πλήθος, που γέμισε την αίθουσα, ευχάριστα ακούσματα. 
Το ρεπερτόριο απ`όλα τα είδη της μουσικής και το ξεχωριστό ύφος της κάθε χορωδίας έκαναν τη βραδιά λαμπερή και ξεχωριστή. Ιδιαίτερα, η Ευρίπειος Χορωδία ως μέλος ενός χορωδιακού κινήματος υπό τον βετεράνο μαέστρο και συνθέτη Μιχάλη Κοκκίνη σε συνεργασία πάντα με την UNESCO, που έχει στόχο την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, έκανε μία ακόμα προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή με το τραγούδι «Φωνή καρδιάς-Οργή ψυχής».

Το τελευταίο τραγούδι της χορωδίας μας, «Άργος εσύ» σε στίχους Κώστα Γιαννόπουλου και μουσική Μάνου Διαμαντή έτυχε του παρατεταμένου χειροκροτήματος και πολλών «μπράβο».
Η βραδιά τελείωσε με ένα πλούσιο δείπνο, χορό με ζωντανή μουσική, φιλίες και υποσχέσεις για νέες χορωδιακές συναντήσεις.

Η επιστροφή στο Άργος, με ενδιάμεση στάση για φαγητό στον Βόλο, ήταν γεμάτη όμορφα συναισθήματα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ