ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Δ.Κωστούρος: Η επίθεση στον Γ. Μπουτάρη είναι στοιχείο παρακμής της κοινωνίας μας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:03:00 μ.μ. |
Δ.Κωστούρος: Η επίθεση τον Γ. Μπουτάρη είναι στοιχείο παρακμής της κοινωνίας μας (βίντεο)
  Δήλωση στο τηλεοπτικό σταθμό ΙΟΝΙΑΝ έκανε το απόγευμα της Κυριακής 20 Μαϊου 2018 ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, καταδικάζοντας το περιστατικό της επίθεσης στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Ο κος Κωστούρος τόνισε:

"Δεν υπάρχει περίπτωση να δικαιολογήσω οποιαδήποτε πράξη βίας απ΄ οπουδήποτε και αν προέρχεται.

Οτιδήποτε και αν πει κάποιος, όσο δίκιο και αν έχει κάποιος, η βία δεν είναι τρόπος που πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα. Αυτό από μόνο του δηλώνει την απόλυτη αποδοκιμασία για τον τρόπο μια δυσαρέσκιά εκδηλώθηκε και θέλω να είμαι πολύ απόλυτος σε αυτό.

Από την άλλη να ξέρουμε ότι οι Πόντιοι είναι αδέρφια μας είναι Έλληνες, αυτό σημαίνει οτι στον δημόσιο λόγο και στην δημόσια πράξη πρέπει να υπερασπιζόμαστε τα αδέρφια μας και τους Έλληνες. Αυτό πρέπει να είναι στο μυαλό του καθενός μας.

Εμένα προσωπικά δεν θα με πολύ ενδιέφερε να το καταδικάσει (το περιστατικό) σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος ο οποίος γενικός καταδικάζει. Θα με ενδιέφερε να το καταδικάσει ο κάθε πολίτης μέσα του, είναι ένα στοιχείο παρακμής της κοινωνίας μας, είναι ένα στοιχείο το οποίο βγάζει τα χειρότερα μας, τις χειρότερες πλευρές μας στην επιφάνεια.

Κάθε πολίτης πρέπει να το καταδικάσει με όλη τη δύναμη της ψυχής του"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ