ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Νίκησε την Ε.Α. Πατρών με 90-50 ο Οίακας - Ανοίγει τα φτερά του για την Β΄Εθνική

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:02:00 μ.μ. | | |
Νίκησε την Ε.Α. Πατρών με 90-50 ο Οίακας - Ανοίγει τα φτερά του για την Β΄Εθνική
 Ο Οίακας Ναυπλίου υποδέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής 13 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου την ομάδα της Ε.Α.Πατρών.
 Ο Οίαξ Ναυπλίου νίκησε στον προτελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής την ομάδα της Ε.Α. Πατρών με 90-50, ενώ το ημίχρονο εληξε με 42-27
 Η ομάδα του Παύλου Νώντα ήθελε μόνο νίκη για να πανηγυρίσει και μαθηματικά την άνοδο της στη Β' εθνική μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος.
Η τελευταία αγωνιστική είναι στη σκληρή έδρα της Νέας Ιωνίας την επόμενη Κυριακή
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Ρέππας απευθυνθηκε στους φιλάθλους:
"Αγαπητοί φίλοι, 

Η ομάδα μπάσκετ της πόλης μας, ο Οίαξ Ναυπλίου , ετοιμάζεται να ανοίξει πλέον τα φτερά της για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής.
Τα μέλη της διοίκησης αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους και τους χορηγούς της ομάδας μας.
Η παρουσία σας στους αγώνες, μας κράτησε προσηλωμένους, και αποτέλεσε την έμπνευση και την δύναμή μας προς την επίτευξη του τελικού στόχου μας.
Μετά την λήξη της αγωνιστικής περιόδου θα ενημερωθείτε με ανακοίνωση στα ΜΜΕ για την πορεία , τις δραστηριότητες ή τις εκδηλώσεις που αφορούν την ομάδα μας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι!"
 Την αναμέτρηση των δυο ομάδων παρακολούθησε και ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο οποίος συνεχάρη την διοίκηση της ομάδας για την φετινή πορεία της στο πρωτάθλημα και την άνοδο της στην Β΄Εθνική.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ