ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Αλέξανδρος Βλαχόπουλος: Στην ενότητα όλων μας βρίσκεται το μέλλον του Πανναυπλιακού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:04:00 μ.μ. |
Αλέξανδρος Βλαχόπουλος: Στην ενότητα όλων μας βρίσκεται το μέλλον του Πανναυπλιακού
Είναι γνωστό στους φιλάθλους του Ναυπλίου ότι παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις στο ναυπλιακό ποδόσφαιρο επιπλέον είμαι πρόεδρος στην ομάδα του τόπου μου Αναγέννηση Αγ. Αδριανού. 

Οι πρόσφατες ανακοινώσεις από πλευράς Πανναυπλιακού και Ναυπλιού 2017 μου προκάλεσαν ανάμικτα συναισθήματα και μου γεννήθηκε ένα σοβαρό ερώτημα. 

Θέλω να ρωτήσω με ευθύτητα τον Γιώργο Ψυχογιό τον πρόεδρο του ιστορικού Πανναυπλιακού αν και μετά την δεύτερη εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για την ομάδα και τις γνωστές σε όλους μας δυσκολίες που αντιμετωπίζει το διοικητικό σχήμα που ηγείται, προτίθεται να παραμερίσει για να αναλάβει την προεδρία της μίας ομάδας του Ναυπλίου ο επενδυτής του Ναυπλιού 2017 Παναγιώτης Ταχτσίδης. 

Όσο ευθύ ήταν το ερώτημα μου άλλο τόσο σαφής θα είναι και η πρόταση μου προς όλες τις κατευθύνσεις, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έδειξε στο φίλαθλο κόσμο πως έχει τις δυνάμεις να πάει την ομάδα εκεί που της αξίζει αν αναλάβει πρόεδρος. 

Όμως και ο Γιώργος Ψυχογιός πρέπει να αξιοποιηθεί στη νέα διοίκηση της ομάδας μας για τις μέχρι τώρα υπηρεσίες του. 

Τα γράφω αυτά με μοναδικό μου κίνητρο την μεγάλη μου αγάπη για αυτή την ομάδα που την ακολουθώ από μικρό παιδί και που αυτή με τίμησε τοποθετώντας με στο πόστο του αντιπροέδρου. 

Στην ενότητα όλων μας βρίσκεται το μέλλον του Πανναυπλιακού. 

Αλέξανδρος Βλαχόπουλος


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ