ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Γ. Μανιάτης: Κόβουν το ρεύμα στους αγρότες της Αργολίδας - εκβιάζουν τους ΤΟΕΒ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:08:00 μ.μ. | |
Γ. Μανιάτης: Κόβουν το ρεύμα στους αγρότες της Αργολίδας - εκβιάζουν τους ΤΟΕΒ
Ο Γ. Μανιάτης με αφορμή την απόφαση της ΔΕΗ να κόψει άμεσα το ρεύμα στους ΤΟΕΒ της Αργολίδας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι άθλιοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν κανένα δισταγμό. Ενώ προεκλογικά έταζαν φθηνότερο αγροτικό ρεύμα, τώρα όχι μόνο το αύξησαν αλλά και το κόβουν για τους χιλιάδες αγρότες της Αργολίδας, που ανήκουν σε ΤΟΕΒ. Ως Υπουργός Ενέργειας το 2013-14, είχα διασφαλίσει να μην κοπεί το ρεύμα σε κανέναν ΤΟΕΒ και αντίθετα η ΔΕΗ να προχωρά σε διακανονισμούς, με βάση την ικανότητα των αγροτών να αποπληρώνουν τα χρέη τους και σε κάθε περίπτωση μετά τις αποζημιώσεις που έρχονταν από τον ΕΛΓΑ, λόγω φυσικών καταστροφών. Τώρα, αυτοί οι δημαγωγοί και λαϊκιστές που καθοδήγησαν το κίνημα «Δεν πληρώνω», οδήγησαν με τις φορολογικές και ασφαλιστικές τους αποφάσεις, αλλά και την αύξηση των τιμολογίων ηλεκτρικού, σε απόλυτο αδιέξοδο τους αγρότες της Αργολίδας

Προειδοποιώ όλους τους πολιτικά υπεύθυνους: Εάν από αύριο αρχίσουν να αποκόπτουν τα αντλιοστάσια των ΤΟΕΒ και να τιμωρούν τόσο αυτούς που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, όσο και αυτούς που αντικειμενικά δεν μπορούν, τότε θα οδηγήσουν σε καταστροφή όλους τους αγρότες της Αργολίδας.

Αυτό δεν θα τους επιτρέψουμε να το κάνουν!

Αύριο καταθέτω Επίκαιρη Ερώτηση στον Υπουργό Ενέργειας Γ. Σταθάκη και του ζητώ να έρθει στη Βουλή άμεσα, ώστε να δώσει εξηγήσεις για την απόφαση αυτή».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ