ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Η ιστορία της ποδοσφαιρικής ζωής του Μίμη Δομάζου παρουσιάστηκε στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:11:00 μ.μ. | |
Η ιστορία της ποδοσφαιρικής ζωής του Μίμη Δομάζου παρουσιάστηκε στο Άργος
Η ιστορία της ποδοσφαιρικής ζωής του Μίμη Δομάζου ξετυλίγεται μέσα από το λεύκωμα "Δομάζος, μυστικά και άλλες.. αποκαλύψεις", το οποίο παρουσιάστηκε στο Άργος.

Μια ζωή γεμάτη τίτλους, γκολ, στιγμές μοναδικές αλλά και τεράστια προσπάθεια στο δρόμο προς την κορυφή.
Μιλώντας στην εκδήλωση ο ΄΄ στρατηγός ΄΄ του ελληνικού ποδοσφαίρου ΄΄ξεδίπλωσε΄΄ το ..κουβάρι των αναμνήσεων και θύμισε στους παρευρισκόμενους εποχές μοναδικές για τον ΠΑΟ , την Εθνική Ελλάδας και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.
Για μια εποχή τόσο διαφορετική , ιδιαίτερα όταν ο Μίμης Δομάζος ξεκίνησε στις αλάνες των Αμπελοκήπων , με την Άμυνα , για να φτάσει σε ένα τελικό Ευρώπης και στο Γουέμπλει.

Για τον Δομάζο και την ιστορία του μίλησε ο εκδότης του λευκώματος Άρης Ξηντάρας ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός, ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημ. Καμπόσος, και ο πρόεδρος του Πανναυπλιακού Γιώργος Ψυχογιός ο οποίος μάλιστα θυμήθηκε κι ένα φιλικό της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό ( δεκαετία 70) όταν τότε βρέθηκαν αντίπαλοι.
Στην εκδήλωση προβλήθηκε βίντεο με ξεχωριστές στιγμές της ζωής του σπουδαίου ποδοσφαιριστή ενώ ο Μίμης Δομάζος υπέγραψε πολλά αντίτυπα βιβλίων και , φυσικά, δεν αρνήθηκε μια φωτογραφία με όσους του το ζήτησαν.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Γαλανόπουλος
Πηγή:ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ