ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Βασίλης Σιδέρης: Λίγη ντροπή δεν βλάπτει κύριε Καμπόσε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:08:00 μ.μ. |
Βασίλης Σιδέρης: Λίγη ντροπή δεν βλάπτει κύριε Καμπόσε
Κύριε Καμπόσε άκουσα με απίστευτη αηδία τις ανήθικες κατηγορίες που ξεστομίσατε εναντίον εμού και των συναδέλφων μου. Σε εσάς δεν έχω να αποδείξω απολύτως τίποτα, αλλά οφείλω να προστατεύσω δημόσια την ηθική και την υπόληψή μου. Κριτές μου είναι οι πολίτες, είτε με στηρίζουν είτε όχι. Εξάλλου έχω κερδίσει πολλούς εκλογικούς αγώνες με προσωπική ψήφο, κάτι που εσείς δεν έχετε καταφέρει!! 

Ήμουν πάντα πρωτοπόρος στους αγώνες της Νέας Δημοκρατίας, της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης που ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και συνεχίζει μέχρι και σήμερα υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αν νομίζετε Κύριε Καμπόσε ότι εσείς είστε με το λαό και εμείς με τα συμφέροντα πλανάστε πλάνην οικτράν. Εμείς κύριε Καμπόσε έχουμε διαχειριστεί θέσεις εξουσίας με σεμνότητα και προς όφελος του κόσμου, γιατί πάνω απ’ όλα έχουμε μάθει να δουλεύουμε με το ΕΜΕΙΣ και όχι με το ΕΓΩ όπως εσείς. Γιατί πάνω απ’ όλα εμείς είμαστε ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

Η εντιμότητά μου, η ανιδιοτέλεια και οι αξίες που πήρα από τους γονείς μου είναι γνωστές στον κόσμο γι’ αυτό δεν με αγγίζουν οι χειρίστου είδους ανηθικότητες που είπατε για το πρόσωπό μου. Και στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας επισημάνω κάτι. Τα είπατε όπως θέλατε στη συνέντευξη τύπου που δώσατε για τα σκουπίδια, αλλά δεν απαντήσατε για εκείνον «τον εργολάβο» που ζήτησε πριν ακόμη ξεκινήσει το έργο συμπληρωματική σύμβαση της τάξεως του 35% επιπλέον και η οποία δεν εγκρίθηκε από το ελεγκτικό συνέδριο. Εσείς κύριε Καμπόσε αντί να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας με πολιτικό ήθος επιλέξατε την καταδικασμένη από τον λαό μέθοδο, «λάσπης στον ανεμιστήρα».

Τέλος δεν επιτρέπω σε κανέναν να σπιλώνει το όνομά μου και το έργο που έχω προσφέρει με ανυπόστατες κατηγορίες, γι’ αυτό οι νομικοί μου Σύμβουλοι θα πράξουν τα δέοντα.. Αν δεν σας έπεισα ακόμα κύριε Καμπόσε, θα πεισθείτε στο άμεσο μέλλον από τη δικαιοσύνη, γιατί ενώπιών της θα λογοδοτήσετε για τα ψέματά σας.

ΣΙΔΕΡΗΣ Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ