ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας στην Αργολίδα ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:43:00 π.μ. |
Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας Αργολίδας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου
Ο απολογισμός της χειμερινής περιόδου 2017-2018, καθώς και ο σχεδιασμός ενεργειών ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου, αναπτύχθηκαν στη διάρκεια συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας Αργολίδας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα την Τρίτη 15 Μαϊου 2018 στις 10:30 το πρωί υπό την προεδρία του Τάσσου Καραγιάννη πρόεδρου του Σ.Ο.Π.Π.
Τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση ήταν η δρομολόγηση έργων (όπου κρίνονται αναγκαία) και δράσεων αντιπυρικής προστασίας καθώς και επιμέρους θέματα που συνδέονται με τη πρόληψη και ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κινδύνων που προέρχονται από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών.
Στην συσκεψη παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, των Ενόπλων Δυνάμεων , στελέχη υπηρεσιών και φορέων, στελέχη των δημοτικών υπηρεσιών και Εθελοντικές Οργανώσεις.
Συζητήθηκαν επίσης θέματα συνεργασίας και συντονισμού μεταξύ των εμπλεκομένων, αιτήματα προέδρων και εθελοντών, τα οποία καταγράφηκαν για την άμεση απόκριση των υπηρεσιών των Δήμων.
Η συνεδρίαση ήταν ουσιαστική με σημαντική συνεισφορά όλων των παρευρισκομένων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ