ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Ευχαριστήριο Σπύρου Στείρη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:59:00 μ.μ. |
Ευχαριστήριο Σπύρου Στείρη
Θα ήθελα να ευχαριστήσω εγκάρδια όσες και όσους με ψήφισαν και με στήριξαν στις εκλογές για τη ΝΟ.Δ.Ε Αργολίδας. 


Αυτή η πρωτιά έχει για μένα ιδιαίτερη αξία, γιατί επιτεύχθηκε σε εκλογές με τεράστια συμμετοχή των μελών της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, θέλω να ευχαριστήσω τις/τους 572 συμπολίτισσες και συμπολίτες που με ψήφισαν στο Δήμο Άργους και με ανέδειξαν δεύτερο σε σειρά προτίμησης στην περιοχή που γεννήθηκα, μεγάλωσα και πήγα σχολείο.

Τις/τους 207 που με ψήφισαν και με ανέδειξαν τέταρτο σε σειρά προτίμησης στο Δήμο Ναυπλίου, την πόλη που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και διαμένω πια.

Τις/τους 63 στο Δήμο Επιδαύρου, όπως και τις/τους 43 στο Δήμο Ερμιονίδας που με τίμησαν με την ψήφο τους, κατατάσσοντας με πρώτο μετά τους τοπικούς υποψηφίους.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους όχι μόνο για την εμπιστοσύνη σας και την αγάπη σας, αλλά και για το πολιτικό μήνυμα που δώσατε με την αντίσταση σας στις πιέσεις που άσκησαν μηχανισμοί και διάφοροι πολιτικοί παράγοντες.

Στη μακρά πολιτική μου διαδρομή έμαθα ότι η εμπιστοσύνη του κόσμου και όχι των παραγόντων είναι η μόνη δύναμη.

Είναι θέμα αρχής για μένα να μην στηρίζομαι σε μηχανισμούς παντός είδους, ώστε να μην έχω εξαρτήσεις. Και αυτό γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι αυτός που αγωνίζεται καθαρά μπορεί να χάσει, όμως αυτός που εξαρτάται από άλλους ήδη έχει χάσει.

Επιπλέον, θα ήθελα να συγχαρώ τις συνυποψήφιες και τους συνυποψηφίους που αγωνίστηκαν ελεύθερα, έντιμα και ανεξάρτητα.

Σεβόμενος την επιλογή σας και τιμώντας την εμπιστοσύνη σας θα συνεχίσω να υπηρετώ τη Νέα Δημοκρατία και ως μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας: με γνώμονα το κοινό καλό, τα συμφέροντα της Αργολίδας και μένοντας μακριά από προσωπικές πολιτικές.

Θα δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη των εκλογών για τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε η χώρα να απαλλαγεί από την σημερινή τραγική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να αποκτήσει ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που θα την οδηγήσει σταθερά στο δρόμο της ανάπτυξης.

Σπύρος Στείρης
Οικονομολόγος, MSc in Health Care Management


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ