ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Γ.Μανιάτης: Χάθηκαν οι προθεσμίες προγραμμάτων προώθησης φέτας ΠΟΠ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:00:00 μ.μ. | |
Γ.Μανιάτης: Χάθηκαν οι προθεσμίες προγραμμάτων προώθησης φέτας ΠΟΠ
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της ΔΗΣΥ, καθ. Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η ανικανότητα και ο τυχοδιωκτισμός της κυβέρνησης του Α. Τσίπρα κορυφώθηκε με την ανικανότητα του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Β. Αποστόλου, να διασφαλίσει τις προθεσμίες σύναψης των συμβάσεων για τα Προγράμματα Προώθησης της φέτας ΠΟΠ.

Τα προγράμματα αφορούσαν στην προώθηση της φέτας ΠΟΠ με περίπου 7.000.000€ στις αγορές της Γερμανίας, της Γαλλίας, των ΗΠΑ και του Καναδά, με μέσο ποσοστό χρηματοδότησης 80% από την Ε.Ε. Στόχος τους η ανάδειξη της ποιότητας, της παράδοσης και της μοναδικότητας της φέτας ΠΟΠ, ώστε να κατακτήσει τις αγορές αυτές.

Η κυβέρνηση δεν διασφάλισε την υπογραφή των συμβάσεων στην τελική ημερομηνία της 13.05.2018. Για να κρύψει την ανικανότητά του ο αρμόδιος Υπουργός ζήτησε τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ που ο ίδιος όμως είχε τοποθετήσει στη θέση αυτή.

Ανίκανοι στα μεγάλα, ανίκανοι και στα μικρά.

Ανίκανοι να υπερασπισθούν την ελληνική φέτα ΠΟΠ που οι Έλληνες κτηνοτρόφοι παράγουν με ποιότητα και αξιοπιστία.

Εμείς δεσμευόμαστε ότι η ελληνική κτηνοτροφία θα αποτελέσει πρώτη προτεραιότητά μας στο νέο Παραγωγικό Μοντέλο της χώρας μετά το μνημόνιο Τσίπρα.

Μοναδική λύση οι εκλογές τώρα για διακυβέρνηση της χώρας με βάση το προοδευτικό πρόγραμμα του Κινήματος Αλλαγής για ελπίδα και προοπτική στην ελληνική κτηνοτροφία, για προοπτική στους κτηνοτρόφους της Αργολίδας».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ