ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ομιλία στο Άργος: «Αστρολογία και Ελληνική Μυθολογία»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:10:00 π.μ. |
Ομιλία στο Άργος: «Αστρολογία και Ελληνική Μυθολογία»
Η σύνδεση της Αστρολογίας με την Ελληνική Μυθολογία και η δυνατότητα αποκωδικοποίησης της Μυθολογίας μέσω της Αστρολογίας, είναι το αντικείμενο μιας πολύ ενδιαφέρουσας ομιλίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου και ώρα 7.30 μμ, στην Αίθουσα Τέχνης «Μ. Αλέξανδρος», στο Άργος.

Ομιλήτρια είναι η ερευνήτρια Αστρολογίας και συγγραφέας κα Θέκλα Μεταξά.

Θα μιλήσει με θέμα «Αστρολογία και Ελληνική Μυθολογία», και θα αναφερθεί «στην κωδικοποιημένη πληροφορία της πορείας και της εξέλιξης της ψυχής του ανθρώπου πάνω στη γη, όπως και την ερμηνεία γεγονότων πάνω στη γη, που αντιστοιχούν σε γεγονότα πάνω στην ουράνια σφαίρα»

Μετά την ομιλία, που θα συνοδεύεται με προβολή εικόνων, θα ακολουθήσει συζήτηση, με την κα Θέκλα Μεταξά να απαντά σε ερωτήσεις ή σε διαφορετικές απόψεις που θα τεθούν.
Η παρουσίαση του θέματος «Αστρολογία και Ελληνική Μυθολογία» αποβλέπει στην εξοικείωση των ακροατών με την Αρχαία Γνώση και τη διαμόρφωση του ορατού από τη γη Σύμπαντος, όπως έχει αντιστοιχηθεί με γήινους Μύθους και γεγονότα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η κα Θέκλα Μεταξά γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη. Έχει σπουδάσει Καλές Τέχνες, Διακόσμηση, Παλαιογραφία Βυζαντινών Χρόνων, Αστρολογία της Αναγέννησης στο Κολλέγιο Christopher Warnock (USA) και φιλοσοφία της Αναγέννησης. Μιλάει δύο ξένες γλώσσες (Αγγλικά και Ρώσικα), έχει εργαστεί ως ξεναγός, μεταφράστρια και διερμηνέας και, εθελοντικά, με πολιτικά και αναπτυξιακά προβλήματα αναπτυσσόμενων χωρών.
Τα τελευταία είκοσι χρόνια εργάζεται ως ερευνήτρια Αστρολογίας, συγγραφέας και αρθρογράφος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ