Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Κοσμάς Αρκαδίας: Ο απόλυτος συνδυασμός φύσης και άθλησης (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:43:00 π.μ. |
Κοσμάς Αρκαδίας: Ο απόλυτος συνδυασμός φύσης και άθλησης  (βίντεο)
Σε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο με επίκεντρο ένα από τα ομορφότερα χωριά της Πελοποννήσου, θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου ο 2ος Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου Πάρνωνα.


Οι αγώνες ξεκινούν στις 10 το πρωί του Σαββάτου (12/5/2018) από την κεντρική Πλατεία του Κοσμά σε υψόμετρο 1.150μ., και κάτω από τα περίφημα και αγέρωχα πλατάνια!

Τα τρία δρομικά αγωνίσματα περιλαμβάνουν τον Ορεινό Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου Πάρνωνα, (29 χλμ.), τον Δρόμο του Μαγγουριά (6 χλμ.) και τον Παιδικό Γύρο Κοσμά (1 χλμ.)
Οι δρομείς θα κάνουν έναν πλήρη κύκλο στο οροπέδιο του Πάρνωνα, και κάτω από τον Κοσμά, διασχίζοντας υπέροχα ελατοδάση και έναν από τους μεγαλύτερους καστανεώνες στην Ελλάδα.

Όλοι οι αγώνες είναι δωρεάν αλλά με υψηλού επιπέδου παροχές. Μεταξύ άλλων θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με τσιπάκι (στα 29 & 6 χλμ.), πλήρης ιατρική κάλυψη με γιατρούς και διασώστες, φύλαξη πραγμάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και δυνατότητα δωρεάν διαμονής στο σχολείο του χωριού με ατομικό εξοπλισμό ύπνου.

Οι εγγραφές κλείνουν το βράδυ της Πέμπτης (10/5) αλλά θα υπάρχει και η δυνατότητα περιορισμένων εγγραφών τη μέρα του αγώνα στη γραμματεία η οποία θα λειτουργήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, επάνω στην κεντρική πλατεία του Κοσμά (8:00 - 9:45 π.μ.).

Πληροφορίες για το χωριό: kosmasarcadia.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ