ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:54:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Στο φετινό ευρωπαϊκό έτος πολιτιστικής κληρονομιάς, εντάχθηκε απ’ το Υπουργείο Πολιτισμού, ο ιστορικός οικισμός της Καρύταινας Αρκαδίας. Στόχος είναι η ανάδειξη της ιστορίας του οικισμού και του νεώτερου πολιτιστικού του αποθέματος. Διήμερες εκδηλώσεις στην περιοχή, 9 και 10 του μήνα.

* Στο Κόστα Ναβαρίνο Μεσσηνίας, θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο συνέδριο χιονοδρομίας, από 13 έως και 19 Μαίου. Περίπου, 1000 σύνεδροι, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.

* Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους 50 Έλληνες πατριώτες, θύματα των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής, οργανώνει ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Άγίων Θεοδώρων, την Κυριακή, στις 11 το πρωί, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

* Στην Καλαμάτα θα διεξαχθεί, αύριο και μεθαύριο, το β πανελλήνιο φοιτητικό συνέδριο νεώτερης και σύγχρονης ιστορίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με τίτλο:»Κρίσεις, πόλεμοι, πτωχεύσεις και προσδοκίες στο σύντομο Ελληνικό 20ου αιώνα».

* Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα εορτασθεί την Κυριακή η επέτειος της ιστορικής νικηφόρας μάχης του Βαλτετσίου Αρκαδίας, κατά των Οθωμανών, στις 13 Μαίου του 1821.

Δέσποινα Αρσένη
Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ