ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Διήμερο φέτος το Φεστιβάλ Μανώλης Χιώτης στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:47:00 μ.μ. |
Διήμερο φέτος το Φεστιβάλ Μανώλης Χιώτης στο Ναύπλιο
Διήμερο θα είναι φέτος το "Φεστιβάλ Ναυπλίου Μανώλη Χιώτη" με διοργανωτή όπως πάντα τον Δήμο Ναυπλιέων.

Όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Μανός πρωτεργάτης και εμπνευστής της όλης εκδήλωσης, την πρώτη μέρα θα διασκεδάσουμε τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο, με καραγκιόζη......"από το μπερντέ στη σκηνή" ,με ηθοποιούς, που θα ενσαρκώνουν ιστορίες του θρυλικού ήρωα του θεάτρου σκιών!

Σύντομα θα ανακοινώσουμε και τους συντελεστές του θεατρικού δρώμενου.

Θεσπίζουμε φέτος διαγωνιστικό βραβείο για νέους όπως είναι γνωστό, στη πέμπτη αδιάλειπτη παρουσία του μεγαλύτερου πολιτιστικού γεγονότος της Πρόνοιας.

Τη δεύτερη μέρα εστιάζουμε στη φυσιογνωμία του φαινομένου ¨Χιώτης¨....και πως αλλιώς θα δίναμε ουσία σε αυτά τα υπέροχα ακούσματα.. αν δεν είχαμε απέναντι μας εναν οργανοπαίκτη, οχι βέβαια επιπέδου Χιώτη, αλλά τουλάχιστον να προσεγγίζει.

Επιλέξαμε εναν νέο άνθρωπο,άγνωστο στο ευρύ κοινό μεν,πασίγνωστος δε στους μύστες του είδους.
Ο λόγος βέβαια για τον Μιχάλη Παούρη, έναν νέο που διαφημίζει την μουσική της Ελλάδας στο εξωτερικό, διαφημίζει το μπουζούκι και αποδεικνύει οτι μπορεί αυτό το όργανο να παίξει τα πάντα
Το μπουζούκι επίκεντρο με διάφορα παράλληλα δρώμενα , με την επιμέλεια του Προνοιώτη Κώστα Σπηλιώτη.

Σκοπός μας είναι η συνεχόμενη αναβάθμιση του φεστιβάλ και η ανάδειξη των καλλιτεχνών του τόπου μας, θέλουμε και πιστεύουμε οτι προσπαθούμε και εμείς να προσθέσουμε ένα πολιτιστικό λιθαράκι στο τόπο μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ