ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Στους αγώνες play out ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:15:00 μ.μ. | |
Στους αγώνες play out ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου
Συνολικά στον 2ο γύρο της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος Πόλο της Β’ εθνικής προκρίθηκαν 12 ομάδες για τους ομίλους ανόδου. 

Δηλαδή, οι 2 πρώτες ομάδες των 6 ομίλων που είχαν σχηματίσει οι 24 ομάδες που συμμετείχαν. Πλέον θα συγκροτήσουν 3 ομίλους των τεσσάρων ομάδων, από τους οποίους οι δύο πρώτες από κάθε όμιλο σύνολο (έξι σύνολο) θα συμμετέχουν στην τελική φάση, με τις τέσσερις πρώτες να ανέρχονται στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στους ομίλους ανόδου είναι: Δελφίνια Μεταμόρφωσης, ΝΟ Ιτέας, Τρίαινα Βούλας, ΝΟ Ρεθύμνου, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Καλαμάτας, ΟΥΚ Βόλου, ΝΕ Λάρισας, ΑΟΝΣ Μίλων, ΠΕΚΕ Βροντάδου, ΠΑΣ Φοίβος, ΧΑΝΘ.
Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου εμφανίστηκε βελτιωμένη σε σχέση με τον πρώτο γύρο παίζοντας και καλύτερο πόλο. Νίκησαν με 7-6 τον ΟΠΑΘΑ Πατρών Waterpolo Team Official όπου ήταν και ο βασικός στόχος της ομάδας και πάλεψαν όσο μπορούν τα παιχνίδια με Δελφίνια Μεταμόρφωσης και Ιτέα άλλα ηττήθηκαν με σκορ 12-5 και 13-5 αντίστοιχα. Ο

Ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Κεφάλας έδωσε και αρκετό χρόνο συμμετοχής στους τρεις νεαρούς παίχτες (Βασίλης Μαλεβίτης, Νίκος Βουρλέτσης και Ανδρέας Λέκκας), οι οποίοι ανταποκρίθηκαν αρκετά καλά στους ρόλους τους αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Πλέον η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου θα αγωνιστεί στον όμιλο των Play out που θα διεξαχθεί στις 18-20 Μαΐου. 

Οι 2 τελευταίες ομάδες από κάθε όμιλο (σύνολο 12) θα συγκροτήσουν τους 3 ομίλους καθόδου, από τους οποίους οι δύο τελευταίες ομάδες (σύνολο έξι) θα υποβιβαστούν στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Στους ομίλους καθόδου (Play out)  θα αγωνιστούν οι ΝΟ Ναυπλίου, ΟΠΑΘΑ Πατρών, ΟΕΑΝΑ Βόλου, ΝΕ Λαμίας, ΝΟ Σύρου, Τρίτων Αμαρουσίου, ΝΑΟ Κέρκυρας, ΑΠΣ Οξυγόνο, Επειός Ήλιδας, ΠΑΕ Άργης, Ολυμπιάδα Πετρούπολης, ΝΟ Αγ. Νικολάου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ