Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

«Βραδιές στην αυλή μας»: Χρήστος Θηβαίος – Μαρία Παπαγεωργίου 15 Ιουνίου στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:42:00 μ.μ. |
«Βραδιές στην αυλή μας»: Χρήστος Θηβαίος – Μαρία Παπαγεωργίου 15 Ιουνίου στο Ναύπλιο
Στα πλαίσια του φεστιβάλ που διοργανώνει το Fotonio Events & More στο Ναύπλιο «Βραδιές στην αυλή μας» εμφανίζονται την Παρασκευή 15 Ιουνίου ένα από τα πιο πετυχημένα σχήματα του φετινού χειμώνα. 

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος συναντά τη Μαρία Παπαγεωργίου, την πιο ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα εκπρόσωπο της νεότερης γενιάς, σε ένα πραγματικά κοινό πρόγραμμα με σκηνές από το παρελθόν και το μέλλον της προσωπικής τους διαδρομής. 

Από τη μία, ο Χρήστος Θηβαίος με τον εξαιρετικό τελευταίο του δίσκο «Σιδερένιο νησί», χιλιάδες ώρες σκηνικής πτήσης και ρεπερτόριο αξιοζήλευτο κι από την άλλη, η Μαρία Παπαγεωργίου, το κορίτσι με την κόκκινη κιθάρα που συζητήθηκε για τις ξεχωριστές εμφανίσεις της, δημιουργούν ένα δυσεύρετο αισθητικό και συναισθηματικό περιβάλλον με καθαρό οξυγόνο που παράγεται από την Τέχνη τους και τον σεβασμό στον ακροατή. 

Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι οι επί χρόνια συνεργάτες τους Μάξιμος Δράκος - πιάνο, Σταύρος Ρουμελιώτης - κιθάρες, Καλλίστρατος Δρακόπουλος - τύμπανα, Άγγελος Παπαδάτος - κοντραμπάσο. 


Πληροφορίες: Fotonio Events & More (Μεγαλόφωνο Άριας, Ναύπλιο) / www.fotonioevents.gr Τηλ. Επικοινωνίας: 27523 06747 

Τιμές εισιτηρίων: 10€ Προπώληση / 12€ Στην είσοδο 
Ώρα έναρξης: 21.00 
Προπώληση εισιτηρίων: 1. FOTONIO, events & more, Μεγαλόφωνο Άριας 2. XENON, Café, Πλ. Συντάγματος, Ναύπλιο 3. Juke box, Άργους 49, Ναύπλιο 4. Εν Λευκώ, Βας. Γεωργίου 83, Άργος
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ