ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Με 34 συμμετοχές από Αττική - Κορινθία - Αρκαδία - Ηλεία - Αργολίδα θα διεξαχθεί το 13ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:30:00 μ.μ. |
Με 34 συμμετοχές από Αττική - Κορινθία - Αρκαδία - Ηλεία - Αργολίδα θα διεξαχθεί το 13ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ
O Ac3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργανώνει με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους-Μυκηνών με επίκεντρο την Αργολίδα, το 13ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ το Σάββατο 9 Ιουνίου και την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, στο οποίο θα λάβουν μέρος 34 πληρώματα από Αττική-Κορινθία-Αρκαδία-Ηλεία- Αργολίδα.

-Ο Δαναός σύμφωνα με την μυθολογία ήταν βασιλιάς του Άργους και από αυτόν πήρε το όνομα το ομώνυμο Ράλλυ, που έχει ως έμβλημα την Πύλη των Λεόντων η οποία είναι η κυρία είσοδος της ακρόπολης των Μυκηνών. Το διήμερο Ράλλυ Δαναών, διεξάγεται αδιάλειπτα για 13 χρόνια, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις ιστορικών αυτοκινήτων, η οποία συμπεριλαμβάνεται για 2η χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΦΙΛ.Π.Α.

Το 13ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ ξεκινώντας από τις ιστορικές, γραφικές διαδρομές του Δήμου Άργους-Μυκηνών, συνεχίζει προς Κορινθία –Αρκαδία και επιστρέφει μέσω Σκοτεινής στο ιστορικό κέντρο του Άργους με θέα το Κάστρο και τους Στρατώνες ¨Καποδίστρια¨, για το τέλος της 1ης ημέρας. Από το ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί η επανεκκίνηση της επόμενης ημέρας έτσι ώστε οι επισκέπτες , να έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν τα ιστορικά αυτοκίνητα που με μεράκι και κόπο διατηρούν οι κάτοχοι τους ως πολιτιστική μας κληρονομία!

Με σημείο αφετηρίας το Kαφέ «Ενόδιον» (Δερβενάκια), όπου θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός-τεχνικός έλεγχος (09:00-10:30) και εκκίνηση το Σάββατο 11:00, οι συμμετέχοντες θα καλύψουν σε 2 ημέρες συνολικά περίπου 350 χιλιόμετρα, με ΜΩΤ έως 50 χλμ/ώρα . 
Τα πληρώματα έχουν επιλέξει για την διανυκτέρευση τους ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Άργους-Μυκηνών, από τα οποία ο AC3 έχει εξασφαλίσει προσφορές.

Οι απαιτητικές οδηγικά regularity διαδρομές θα ικανοποιήσουν την κατηγορία regularity και θα ενθουσιάσουν την κατηγορία master trophy που θα κινηθεί σε πιο χαλαρό ρυθμό απολαμβάνοντας τα ανοιξιάτικα τοπία και χρώματα, καταλήγοντας στις ιστορικές Μυκήνες για τερματισμό και γεύμα απονομής επάθλων στο www.agamemnonpalace.gr .

Καλή διασκέδαση σε όλους!

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ AC3

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ