ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Ηλίας Καραργύρης: Ο Ναυπλιώτης κίπερ της Κ-17 του Ολυμπιακού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:53:00 π.μ. |
 Ηλίας Καραργύρης:  Ο Ναυπλιώτης κίπερ της Κ-17 του Ολυμπιακού
Δεν είναι καλά καλά 17 αλλά η συμπεριφορά του και ο τρόπος ομιλίας του δείχνουν έναν ολοκληρωμένο και ώριμο άνθρωπο. Ο κίπερ της Κ-17 του Ολυμπιακού, Ηλίας Καραργύρης μίλησε για τα όνειρά του. Στο περιθώριο της ξενάγησης των media στον Ρέντη –μίλησε ο νεαρός πορτιέρε της Κ-17 με καταγωγή από το Ναύπλιο. Ο Ηλίας Καραργύρης με τα λόγια του έδειχνε ιδιαίτερη ωριμότητα.

«Ήρθα πριν από 2 χρόνια στην ομάδα και έχω δύο όνειρα. Το πρώτο να προσπαθήσω να βρεθώ στην α’ ομάδα και από εκεί να πετύχω μία διάκριση και το άλλο όνειρό μου που θεωρώ ότι είναι πιο ρεαλιστικό και στο χέρι μου να μπορέσω να μπω στην Ιατρική», σχολίασε αρχικά ο Καραργύρης, που είναι ένα τα 50 και πλέον παιδιά που φιλοξενούνται στους ξενώνες στον Ρέντη ενώ ο Ολυμπιακός έχει νοικιάσει και 8 διαμερίσματα για τις ανάγκες των παιδιών αυτών. Διαμερίσματα που είναι κοντά στον Ρέντη.

Ο πιτσιρικάς στην συνέχεια στάθηκε στην μεγάλη σημασία του «να ολοκληρωθώ ως άνθρωπος από το σχολείο. Στον Ολυμπιακό οι συνθήκες είναι πολύ καλές, εάν όχι οι καλύτερες. Οτιδήποτε χρειάστηκα ή χρειάζομαι μου το παρέχει. Ακόμα και όταν χρειάστηκα δικό μου χώρο με απόλυτη ησυχία για παραπάνω διάβασμα. Θεωρώντας ότι δεν μπορούν όλοι να παίξουν ποδόσφαιρο και να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα το σχολείο έχει μεγάλη σημασία για την ολοκλήρωση ενός ατόμου». Σε ερώτηση του Gazzetta για τα πρότυπά του ως κίπερ είπε πως «είναι πολλά. Από τον Ολυμπιακό είναι ένας. Ο… Αντώναρος για μένα. Ο Αντώνης Νικοπολίδης».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ