ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

21χρονος φοιτητής από την Αργολίδα βρέθηκε απαγχονισμένος στην Καλαμάτα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:19:00 μ.μ. | |
21χρονος φοιτητής από την Αργολίδα βρέθηκε απαγχονισμένος στην Καλαμάτα
 Ο 21χρονος, φοιτητής στο 3ο έτος της Σχολής Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα, με καταγωγή από περιοχή της Αργολίδας, βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην Καλαμάτα, από τον πατέρα του!


Οι γονείς του είχαν ανησυχήσει, όταν από την Τετάρτη το βράδυ δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους και ήρθαν από την Αργολίδα για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει. Όταν άνοιξαν το διαμέρισμα, ο τραγικός πατέρας βρέθηκε μπροστά στο σοκαριστικό θέαμα του κρεμασμένου παιδιού του.

Η Αστυνομία που ειδοποιήθηκε, έσπευσε στο σπίτι. Μέχρι στιγμής δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα, ωστόσο οι αστυνομικοί πήραν και τον υπολογιστή και το κινητό του 21χρονου αυτόχειρα προς έρευνα. Από την Αστυνομία αποκλείσθηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός φερόταν φυσιολογικά, όπως όλοι οι φοιτητές στην ηλικία του και τίποτα δεν προϊδέαζε ότι θα είχε αυτή την τραγική κατάληξη. Το σοκ για τους γονείς και τους φίλους του είναι μεγάλο, καθώς προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν πως οδηγήθηκε σε αυτή του την πράξη.

Πηγή: messinialive
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ