ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Αρχές Σεπτέμβρη η 3η έκθεση “Οι Καρποί της Αργολικής Γης”

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:58:00 μ.μ. |
Αρχές Σεπτέμβρη η 3η έκθεση “Οι Καρποί της Αργολικής Γης”
Η 3η έκθεση “Οι Καρποί της Αργολικής Γης” θα λάβει χώρα στο Ναύπλιο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για μια έκθεση επίλεκτων προϊόντων από παραγωγούς της Αργολίδας, η οποία ξεκίνησε το 2016 και η επιτυχία της οδήγησε στην επανάληψη της διοργάνωσης και το έτος 2017 με τη συμμετοχή περισσότερων παραγωγών της Αργολίδας.
Η διάρκειά της φετινής διοργάνωσης θα είναι πέντε ημέρες, και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν και να γνωρίσουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως χυμούς, ζυμαρικά, τυροκομικά, ελιές, βότανα, γλυκά και μαρμελάδες, μέλι, παγωτό, αποστάγματα όπως ούζο, τσίπουρο, λικέρ και κρασί, πολλά από τα οποία έχουν διακριθεί και βραβευτεί τόσο σε ελληνικές, όσο και σε διεθνείς εκθέσεις.
Την έκθεση θα πλαισιώνουν εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, μουσικά και άλλα δρώμενα ώστε να αναδειχθούν όσο το δυνατόν καλύτερα τα προϊόντα του τόπου.

Σημειώνεται ότι η περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία και συμβάλλει στη διοργάνωση της εν λόγω έκθεσης, στον κρίσιμο τομέα των τοπικών προϊόντων, θέτει ως προτεραιότητα να επενδύσει στην ιδιαιτερότητά τους και να αναδείξει τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα. Μέσω των παρεμφερών ενεργειών της, προβάλλονται τα Πελοποννησιακά προϊόντα και η Πελοποννησιακή γαστρονομία, προσθέτοντας με τον τρόπο αυτό υπεραξία στο σύνολο της Πελοποννησιακής οικονομίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ