ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Με επιτυχία η εικαστική Έκθεση του Ε.Ε.Ε.Ε. Αργολίδας "Όλοι μαζί μια αγκαλιά"

Με επιτυχία η εικαστική Έκθεση του Ε.Ε.Ε.Ε. Αργολίδας "Όλοι μαζί μια αγκαλιά"
"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ" ήταν ο τίτλος της Εικαστικής Εκδήλωσης του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας.
Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης - Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας  διοργάνωσε την εικαστική έκθεση «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ» η οποία υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και το ΦΟΥΓΑΡΟ.
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018 και τίμησε με την παρουσία του ο Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.
Την εκδηλωση προλόγισε ο Διευθυντής του Σχολείου Σωτήρης Ταραντίλης.  Χρησιμοποιώντας καμβάδες και χρώματα, οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Πυργέλλας ζωγραφισαν και παρουσιάσαν τα έργα τους. 
Συγκεκριμένα τα παιδιά έκθεσαν τα έργα τους, έγινε προβολή της δουλειάς που γίνεται στο ΕΕΕΕΚ, με σύντομες ομιλίες από συνεργαζόμενους φορείς και υιοθέτηση των έργων από το δήμο, την εκκλησία και άλλους φορείς με σκοπό την προβολή τους σε δημόσιους χώρους και την ευαισθητοποίηση του κόσμου.
Ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος δέχθηκε την "Υιοθεσία" ενός πίνακα από τον μαθητή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αργολίδας Βασίλη Χασάπη που φιλοτέχνησε - αγιογράφησε την εικόνα του Νυμφίου.
Η παρουσία του κόσμου που ήταν σημαντική και προσέφερε απέραντη χαρά στους δημιουργούς μαθητές!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ