Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Έρχεται το "Athlisis Junior Summer Camp 2018"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:32:00 μ.μ. | |
Έρχεται το "Athlisis Junior Summer Camp 2018"
 Το Athlisis Tennis Club διοργανώνει μια καλοκαιρινή αθλητική ακαδημία για παιδιά από 4 έως 14 ετών στις εγκαταστάσεις του με σκοπό την άθληση, την ψυχαγωγία, την επιμόρφωση!

Προσκαλούμε τα παιδιά να γνωρίσουν το άθλημα του τένις σε έναν αρτια οργανωμένο χώρο συνθετικού χλοοτάπητα, καθώς επίσης να περάσουν στιγμές ψυχαγωγίας και δημιουργίας σε ένα περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας, στην κλειστή κλιματιζόμενη αίθουσα του club!

Με την καθοδήγηση Καθηγητών Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο τένις και Παιδαγωγού Προσχολικής ηλικίας οι μικροί μας φίλοι και φίλες θα απασχοληθούν με τα εξής: 

1) Καθημερινή εκμάθηση - προπόνηση τένις με δωρεάν εξοπλισμό σε διάφορα επίπεδα (αρχαρίων, προχωρημένων, mini tennis 4-8 ετών) - Διοργάνωση τουρνουά .
2) Θεατρικό Παιχνίδι
3) Καλλιτεχνικά Εργαστήρια (Πηλός, Ζωγραφική, Χειροτεχνία κ.α.)
4) Ψυχαγωγικά Διαδραστικά Παιχνίδια
5) Μουσικοκινητική
6) Γνωριμία με άλλα αθλήματα - δραστηριότητες ( π.χ. Τοξοβολία, Kids Yoga, Hip-hop, Παραδοσιακούς Χορούς, Σκάκι, Εργαστήρι Μαγειρικής) και επιμορφωτικές ομιλίες (π.χ. συζήτηση με Διατροφολόγο/Παιδίατρο, συζήτηση και παρουσίαση πρώτων βοηθειών) 
  
Ο μέγιστος αριθμός απασχολούμενων παιδιών θα είναι τα 25 παιδιά, η διάρκεια του προγράμματος είναι από 02 έως 20 Ιουλίου 2018, ενώ αναμένεται να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα υπάρχει η δυνατότητα Ημερήσιας και Εβδομαδιαίας Συμμετοχής, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι 28/06/2018 .
Το κόστος συμμετοχής είναι το εξής:
- 120 ευρώ για ολόκληρη την περίοδο
- 50 ευρώ για εβδομαδιαία συμμετοχή
- 12 ευρώ για ημερήσια συμμετοχή 

Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται δεκατιανό (μπαγκέτα,χυμός,φρούτο κ.α.), αναμνηστική μπλούζα, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα για όλα τα παιδιά. 

Επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας και ενημερωθείτε από τους υπευθύνους του προγράμματος σχετικά με το Αναλυτικό Ημερήσιο Πρόγραμμα.

Εναλλακτικά τηλεφωνήστε στην Γραμματεία του ομίλου στο 2751020755 (καθημερινά 17:00 - 22:00) , στα τηλέφωνα:
6985723487 Μαυρίδου Δέσποινα (Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας)
6946503848 Κλειάσος Αναστάσιος (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής - Προπονητής Αντισφαίρισης) .
Επιπλέον, περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, ενώ μην διστάσετε να ζητήσετε διευκρινήσεις στο e-mail: athlisistc@gmail.com.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ