ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Με κομμένο ρεύμα μαθητής δίνει Πανελλήνιες εξετάσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:26:00 μ.μ. |
Με κομμένο ρεύμα μαθητής δίνει Πανελλήνιες εξετάσεις
Μεγάλες δυσκολίες στην πληρωμή οφειλών προς την ΔΕΗ αντιμετωπίζει σημαντικό τμήμα πολιτών. Σε μια από αυτές τις περιπτώσεις που τελούν σε γνώση των εργαζομένων της επιχείρησης, μαθητής της Γ’ Λυκείου βρέθηκε στην κατάσταση να διαβάζει για τις εξετάσεις στα ΑΕ-ΤΕΙ με κομμένο το ρεύμα.

Οπως δήλωσε ο συνδικαλιστής Θεόδωρος Κανελλόπουλος, ενημερώθηκε σχετικά με την περίπτωση του μαθητή.

Επειδή όμως οι εργαζόμενοι δεν έχουν κανένα περιθώριο παρέμβασης στα θέματα αυτά, έστω κι αν οι λόγοι είναι βαθιά κοινωνικοί, συνέστησε στο άτομο που επικοινώνησε μαζί του να απευθυνθεί στη γενική διεύθυνση της ΔΕΗ στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη περίπτωση αναδεικνύει αφενός την αδυναμία παρέκκλισης στο σύστημα εξόφλησης των λογαριασμών ακόμα και όταν οι λόγοι είναι ιδιάζοντες, και αφετέρου την προσπάθεια μιας οικογένειας κι ενός μαθητή να κερδίσει το μέλλον του κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.
Ο Θ. Κανελλόπουλος επεσήμανε ότι η νέα γενιά στελεχών της ΔΕΗ ανήκει στους τεχνοκράτες και έχει θεσπίσει αυστηρούς κανόνες στην τιμολογιακή πολιτική. 

Ανέφερε χαρακτηριστικά τις περιπτώσεις των καταναλωτών που τους έχει γίνει διακοπή ρεύματος και για να επανασυνδεθούν είναι υποχρεωμένοι να καταβάλουν το 40% της συνολικής οφειλής τους. 

Αντιλαμβάνεται όμως ο καθένας ότι αν μιλάμε για μια οφειλή π.χ. των 2.000 ευρώ, ο υπόχρεος καταναλωτής θα πρέπει πληρώσει «με τη μία» 800 ευρώ για να επανασυνδεθεί.

Πηγή: patratora.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ