Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Τις επόμενες ημέρες ξεκινάει η λειτουργία της μπάρας στην οδό Αμαλίας στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:24:00 μ.μ. |
Τις επόμενες ημέρες ξεκινάει η λειτουργία της μπάρας στην οδό Αμαλίας στο Ναύπλιο (βίντεο)
Δοκιμαστική λειτουργία της μπάρας στην Οδό Αμαλίας στο Παλαιό Ναύπλιο έγινε σήμερα το πρωί όπου διαπιστώθηκαν κάποια μικροπροβλήματα περισσότερο πρακτικά για την χρήση της κάρτας από τους οδηγούς.
Να τονίσουμε πως ακόμα δεν είναι σε λειτουργία και η έναρξης της αναμένεται εντός των επομένων ημερών, κάτι που θα ανακοινώσει επίσημα ο Δήμος Ναυπλιέων. Μέχρι τότε η διέλευση των οχημάτων γινεται απρόσκοπτα.
Από το 2016 με απόφαση του το δημοτικό συμβουλίου Ναυπλιέων ορίζει την τοποθέτηση της μπάρας στην κεντρική οδό Αμαλίας μετατρέποντας την σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας.
Η ηλεκτρονική μπάρα σύμφωνα με την απόφαση θα είναι ανοιχτή από τις 6  έως τις 11 το πρωί για την διευκόλυνση και τον ανεφοδιασμό των καταστημάτων. 
Οι μόνιμοι κάτοικοι του παλιού Ναυπλίου έχουν εφοδιαστεί με την απαραίτητη ηλεκτρονική κάρτα την οποία ο αισθητήρας θα διαβάζει στην είσοδο και θα επιτρέπει την διέλευση τους . 
Στο σημείο έχουν τοποθετηθεί και προειδοποιητικά φανάρια λειτουργίας της εν λόγω κατασκευής, απαγορευτικά STOP και σχετικές ενημερωτικές πινακίδες στην διασταύρωση των οδών Αμαλίας και Συγγρού.
 Εκτός από τους μόνιμους κατοίκους πρόσβαση με την ηλεκτρονική κάρτα μπορούν να έχουν κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, υπηρεσίες κοινής ωφελείας, το ΕΚΑΒ και τα πυροσβεστικά οχήματα, η Αστυνομία, το Λιμενικό και άτομα ΑΜΕΑ.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ