ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Φθινόπωρο μέχρι και την Πέμπτη - Βελτίωση του καιρού από Παρασκευή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:36:00 μ.μ. |
Φθινόπωρο μέχρι και την Πέμπτη - Βελτίωση του καιρού από Παρασκευή
 Φθινοπωρινός είναι ο καιρός τις τελευταίες ημέρες, ενώ σύμφωνα με τους μετεωρολόγους έρχονται βροχές, ισχυρές καταιγίδες και πιθανότατα τοπικές χαλαζοπτώσεις μέχρι και την Πέμπτη.

Έντονα καιρικά φαινόμενα και τεράστιες ποσότητες βροχής δημιούργησαν αρκετά προβλήματα σε περιοχές της Αργολίδας και της Αρκαδίας. Δρόμοι και υπόγεια σπιτιών και καταστημάτων πλημμύρισαν ενώ εκτεταμένες ζημιές προκάλεσε η νεροποντή σε καλλιέργειες του κάμπου της Μαντινείας. Εικόνες καταστροφής άφησε πίσω του ο ανεμοστρόβιλος που «χτύπησε» το Κοιμητήριο της Αγίας Τριάδας στην Τριπολη.

Την Τρίτη αναμένονται κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, με εξαίρεση τα νησιωτικά τμήματα του Νοτιοανατολικού Αιγαίου. Τα ισχυρότερα φαινόμενα αναμένονται στη Θεσσαλία, στις Σποράδες, στην Εύβοια, στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο, σταδιακά στη Βόρεια Ελλάδα και στην Ανατολική Στερεά και πιθανώς στη Δυτική Πελοπόννησο.
Στις περιοχές που θα επηρεασθούν, συμπεριλαμβάνονται ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας, καθώς επίσης ο νομός και η πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε ολόκληρη τη χώρα και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα και στη Θεσσαλία, όπου δεν θα ξεπεράσει τους 20-22 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη η κακοκαιρία θα συνεχίσει να επηρεάζει κυρίως το Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, ενώ βροχές και σποραδικές καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν και στην Κρήτη. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα φτάσει στους 28-30 βαθμούς.

Ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση την Παρασκευή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ