ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Έναρξη του τουρνουά ακαδημιών στο Δρέπανο - Το ενωσιακό γήπεδο θα φέρει το όνομα του Κώστα Αντωνιάδη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:04:00 μ.μ. | | |
Έναρξη του τουρνουά ακαδημιών στο Δρέπανο - Το ενωσιακό γήπεδο θα φέρει το όνομα του Κώστα Αντωνιάδη
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κήρυξε την Παρασκευή 22 Ιουνίου την έναρξη του τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στο Δρέπανο, που είναι αφιερωμένο στην μνήμη του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας Κώστα Αντωνιάδη.

Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο τουρνουά που γίνεται στην Ελλάδα σε επίπεδο ακαδημιών, καθώς περισσότερα από 1.000 ταλέντα στο χώρο του ποδοσφαίρου θα συμμετέχουν σε διαδοχικούς αγώνες μέχρι την Κυριακή που ολοκληρώνεται η διοργάνωση. 
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει βγάλει ήδη σημαντικά κονδύλια για την κατασκευή νέων αθλητικών χώρων στην Αργολίδα και μεταξύ αυτών 1,4 εκ. ευρώ για το ενωσιακό γήπεδο, που όπως ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης θα φέρει το όνομα του αείμνηστου Προέδρου της ΕΠΣΑ Κώστα Αντωνιάδη, τιμώντας έτσι τον άνθρωπο που «Επί σαράντα χρόνια υπηρέτησε το Αργολικό ποδόσφαιρο. Η μακροχρονιότητα αποδεικνύει το μέγεθος του ανθρώπου, γιατί δεν μπορεί να σε αποδέχεται μία κοινωνία για τόσα πολλά χρόνια, αν δεν είσαι ένας ταπεινός και αξιόλογος εργάτης του ποδοσφαίρου, προσφέροντας στους ανθρώπους και ιδιαίτερα στις νέες γενιές.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε και στα νεαρά παιδιά που συμμετέχουν στο τουρνουά τονίζοντας «Θέλω να κατανοήσουν πώς το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο επάγγελμα και να γίνουν υψηλού επιπέδου ποδοσφαιριστές, αλλά να γίνουν καλοί άνθρωποι. Το συλλογικό άθλημα, σε όλους εμάς που περάσαμε από τα γήπεδα, μας έδινε μία άλλη αντίληψη για την αναγκαία και απαραίτητη παιδεία που χρειάζεται σήμερα η κοινωνία.
Ο αθλητικός χώρος δεν είναι ο χώρος των βωμολοχιών, δεν είναι ο χώρος που δημιουργεί προβλήματα, είναι ο χώρος που σφυρηλατεί προσωπικότητες, που πεισματώνονται με την προσπάθεια τους, που είναι ανταγωνιστική, που δημιουργούν συνθήκες άμιλλας και πάνω από όλα είναι άνθρωποι που αγαπούν τους ανθρώπους.

Για να καταλήξει στον χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης πώς «Του χρόνου, όλοι οι αθλητικοί χώροι της Αργολίδας θα έχουν δεχτεί την παρέμβαση μας. Θεωρώ πώς η επένδυση στον αθλητισμό είναι η καλύτερη επένδυση, που μπορεί να δημιουργήσει τις καλύτερες συνθήκες και τις καλύτερες προοπτικές για όλους τους νέους πολίτες, για τις νέες γενιές που εμείς θα τους διδάσκουμε πώς θα πρέπει να αποφεύγουν τα δικά μας λάθη».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ