ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Ευχές σε όλους τους υποψηφίους μαθητές του Μουσικού σχολείου Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:55:00 π.μ. | |
Ευχές σε όλους τους υποψηφίους μαθητές του Μουσικού σχολείου Αργολίδας
Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων του σχολικού έτους 2017-2018, το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων (ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ) του Μουσικού σχολείου Αργολίδας εύχεται σε όλους τους υποψηφίους μαθητές του σχολείου μας να έχουν δύναμη ώστε να δικαιωθεί ο αγώνας που προηγήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα για την κατάκτηση των στόχων σας.

Αναμφίβολα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μία από τις πρώτες μεγάλες μάχες που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας αλλά και αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και ξεκίνημα νέων προσπαθειών.

Πιστεύουμε απόλυτα στη δύναμη των νέων ανθρώπων και στην ικανότητά τους να πετύχουν αυτό που προσδοκούν. Κάθε αγώνας κερδίζεται όταν η προσπάθεια καταβάλλεται μέχρι την τελευταία στιγμή.

Χρειάζεται να οπλιστείτε με ηρεμία, ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αυτοπεποίθηση ώστε να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε τους κόπους και τις θυσίες τις δικές σας, των γονιών σας και των δασκάλων σας με στόχο να αποδώσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας. Να γνωρίζετε ότι πραγματικός νικητής είναι η υπομονή και η αισιοδοξία. Εκείνος που επιμένει να μοχθεί και να αγωνίζεται συνεχώς για το καλύτερο, στο τέλος δικαιώνεται.

Ωστόσο, οι συγκεκριμένες εξετάσεις δεν αποτελούν μοναδική ευκαιρία για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, είναι απλά ένα εισιτήριο για ένα άλλο ταξίδι στον κόσμο της γνώσης και της εμπειρίας. Σε αυτό τον αγώνα δεν υπάρχουν αποτυχημένοι. Απλώς είναι μια διαδικασία μέσω της οποίας δοκιμάζονται οι κόποι σας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχές μας για καλή επιτυχία σε όλους εσάς που κάνετε αυτό το δύσκολο και συνάμα όμορφο βήμα για το ‘πέρασμά΄ σας από τα μαθητικά θρανία στα έδρανα των Τριτοβάθμιων Εκπ/κών Ιδρυμάτων καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή μας στις οικογένειές σας που ζουν πολύ έντονα τη συγκεκριμένη διαδικασία και αγωνιούν για το μέλλον σας. Τους ευχόμαστε υγεία και θετική σκέψη ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σας. Η πολύπλευρη στήριξη που σας παρέχουν είμαστε σίγουροι ότι θα αποφέρει καρπούς στο μέλλον.

Ευχαριστούμε από καρδιάς και τους εκπαιδευτικούς θεωρητικούς και μουσικούς του σχολείου μας που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων αρωγοί και σύμβουλοι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια και αυτής της σχολικής χρονιάς.

Αγαπημένα μας παιδιά, συνεχίστε να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι

«Η μόνη αποτυχία που πρέπει να φοβάται κανείς είναι να μην επιμείνει στο στόχο που θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος». George Eliot, Αγγλίδα συγγραφέας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ