ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

ΔΗΜ.ΤΟ. Άργους-Μυκηνών: Αφιππεύσατε την κάλαμο κύριε Μποταϊτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:52:00 π.μ. | |
ΔΗΜ.ΤΟ. είναι Άργους-Μυκηνών: Αφιππεύσατε την κάλαμο κύριε Μποταϊτη
Με έκπληξη διαβάσαμε το δελτίο τύπου της "εσωκομματικής" αντιπολίτευσης , έναν τίτλο που τον διεκδίκησαν και τον κέρδισαν επάξια και βέβαια το περιεχόμενο του κειμένου δεν αφήνει κανένα περιθώριο σε οιονδήποτε να αμφιβάλει έστω και στο ελάχιστο ότι η ανάμειξη κάποιων εκ των υπογραφόντων όπως και των "πατερούληδων" τους έχουν ως στόχο τη διαίρεση.


Άλλωστε μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούν να "φανούν" οι γυμνοί πολιτικά, το κακό είναι πως η εξυπηρέτηση των μικροπολιτικών συμφερόντων των "πατερούληδων" κάνει κακό στη Ν.Δ. και κατ΄επέκταση στη χώρα αφού η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη καλείτε για μια ακόμα φορά να πάει ενωμένη και δυνατή και με υπευθυνότητα να βγάλει την χώρα από τα μεγάλα αδιέξοδα.

Πράγματι ο ρόλος του Προέδρου είναι να συνθέτει και ο Σπύρος Διολίτσης το έχει αποδείξει εν τοις πράγμασι , ας δούμε όμως και τα ψέματα του κυρίου Μποταϊτη, πραγματικά λυπηρό από έναν νέο άνθρωπο που πήρε τόσους ψήφους.

Στη εν λόγω συνεδρίαση ο Σπύρος Διολίτσης πρότεινε και οι Μποταΐτης Χρήστος , Μπάρλα Ανδρομάχη, Λειβαδίτης Δημήτριος, Ρουμελιώτης Θεοδόσιος, Στάμου Βασιλική, αποδέχτηκαν τις θέσεις.

Επί πλέον ο Χρήστος Μποταϊτης ζήτησε και δεύτερο τομέα και του δόθηκε και αυτός. όμως την επόμενη μέρα! και αφού "πήραν γραμμή " από τον "πατερούλη" δήλωσαν πως άλλαξαν γνώμη και δεν αποδέχονται την πρόταση του Προέδρου .

Άρα η διαίρεση έχει ονοματεπώνυμο και αυτό δεν είναι του Προέδρου Σπύρου Διολίτση, να μην σχολιάσουμε την μεγάλη αλαζονεία που επιδεικνύει ο κύριος Μποταϊτης με το να συγκρίνει τον εαυτό του με τον Άδωνη Γεωργιάδη και καλό είναι να αφιππεύσει την κάλαμο γιατί μπορεί να σπάσει.

Επίσης κύριοι και κυρίες συνυπογράφοντες αυτή την ανακοίνωση να σας ενημερώσουμε πως όλα τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Άργους-Μυκηνών είναι αιρετά.

Τέλος δεν θα επανέλθουμε στο θέμα, γιατί ο λόγος της εμπλοκής μας με τα κοινά και ειδικά με την ΔΗΜ.ΤΟ. Άργους-Μυκηνών είναι μέσα από την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας προς την επίλυση των προβλημάτων του τόπου, γι αυτό και σας καλούμε να κατανοήσετε τον ρόλο σας και πάμε όλοι μαζί στους αγώνες για να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που κάθε μέρα που περνάει είναι όλο και πιο επιζήμια για την πατρίδα μας.

Οι υπογράφοντες:

Πρόεδρος Σπύρος Διολίτσης
• Αντιπρόεδρος Δελής Νικόλαος
• Αντιπρόεδρος Β' Καρατζούλης Αναστάσιος
• Γραμματέας Τζώτζου Στυλιανή
• Ταμίας πουλμέτης Βασίλειος
• Κεχαγιάς Ιωάννης

Υ.Γ. Η ΔΗΜ.ΤΟ. είναι Άργους-Μυκηνών και όχι Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ