ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

ΔΑΚΕ ΠΕ Αργολίδας: Δύναμη σοβαρότητας, υπευθυνότητας και αγωνιστικότητας στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των συναδέλφων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:00:00 μ.μ. | |
ΔΑΚΕ ΠΕ Αργολίδας: Δύναμη σοβαρότητας, υπευθυνότητας και αγωνιστικότητας στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των συναδέλφων
Οι υποψήφιοι της ΔΑΚΕ ΠΕ Αργολίδας ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους τους συναδέλφους που μας τίμησαν με τη ψήφο τους και μας ανάδειξαν δεύτερή δύναμη στο Δ.Σ. του συλλόγου Π.Ε. Αργολίδας.

Οι δυνάμεις μας αυξήθηκαν κατά 11 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τις αντίστοιχες εκλογές του 2016, διαμορφώνοντας έτσι ένα νέο και ελπιδοφόρο τοπίο στο Δ.Σ. του συλλόγου μας, αφού θα συμμετέχουμε σε αυτό με μία επιπλέον έδρα. 
Για μια ακόμα φορά η ΔΑΚΕ Π.Ε. Αργολίδας απέδειξε, ότι παραμένει δύναμη σοβαρότητας, υπευθυνότητας και αγωνιστικότητας στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων ΟΛΩΝ των συναδέλφων.

Και οι τρεις νεοεκλεγέντες στο Δ.Σ. δεσμευόμαστε από κοινού ότι θα είμαστε δίπλα σε κάθε συνάδελφο, στηρίζοντας τον με όλες μας τις δυνάμεις. Με αποφασιστικότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την υπεράσπιση του Δημόσιου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ