ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αργολίδας ευχαριστεί το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας και τον πολυχώρο Φουγάρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:05:00 μ.μ. | |
 Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αργολίδας ευχαριστεί το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας και τον πολυχώρο Φουγάρο
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εικαστική εκδήλωση «Όλοι μαζί μια αγκαλιά» στον πολυχώρο Φουγάρο την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018, που διοργάνωσε το Γενικό νοσοκομείο Αργολίδας με τη συνεργασία του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αργολίδας και τον πολυχώρο Φουγάρο. 
Η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας ήταν συγκινητική, με αποτέλεσμα να υιοθετηθούν όλοι οι πίνακες ζωγραφικής των μαθητών-τριών μας, που άλλωστε ήταν και ο σκοπός της συγκεκριμένης δράσης. 
Θερμές ευχαριστίες στην Δ.Δ.Ε Αργολίδας, στην Δ.Π.Ε Αργολίδας, στο Γραφείο Σχολικών δραστηριοτήτων για την παρουσία τους. 
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδας κκ. Νεκτάριο, το Βουλευτή Αργολίδας κ. Ι. Ανδριανό, το παράρτημα Άργους του Ε.Ε.Σ, το Διοικητή Ασφαλείας Άργους κ. Κ. Λαθούρη την Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας κ. Α. Κατσουλάκου καθώς και τους Συλλόγους Αμεα του Νομού, που παρευρέθηκαν μαζί μας. 
Ευελπιστούμε η συγκεκριμένη πρωτοβουλία να συνεχιστεί και την επόμενη σχολική χρονιά με σκοπό τη δημιουργία νέων εικαστικών δράσεων.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ