ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Προσοχή: Δημοσκόπηση ή Απάτη στην Αργολίδα;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:53:00 μ.μ. |
Προσοχή: Δημοσκόπηση ή Απάτη στην Αργολίδα;
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που έχουν περιέλθει σε γνώση μας πολλοί κάτοικοι του Νομού Αργολίδας γίνονται δέκτες τηλεφωνημάτων με απόκρυψη και καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις για υποψήφιους βουλευτές στο Νομό μας αλλά και αλλά θέματα πολιτικού ενδιαφέροντος. 

Τα τηλεφωνήματα αυτά είναι πολύ περίεργα δεδομένου ότι δεν γνωστοποιείται η εταιρεία που διενεργεί την δήθεν δημοσκόπηση ακόμα και όταν ερωτάται για αυτό , οι κλήσεις γίνονται από τηλέφωνο με απόκρυψη και για όσους γνωρίζουν η μεθοδολογία που ακολουθείται δεν συνάδει με τις δημοσκοπικές μεθόδους . 

Μάλιστα προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η ίδια δημοσκόπηση διενεργούνταν και την περασμένη εβδομάδα αλλά με περισσότερες ερωτήσεις . Μάλιστα η υπάλληλος που φέρεται να διενεργεί την δημοσκόπηση ανοίγει κουβέντα και επί άλλων θεμάτων εκτός των όσων περιέχονται στις ερωτήσεις της. 

Εντύπωση προκαλεί επίσης ότι αν και την περασμένη εβδομάδα οι υποψήφιοι που μετρούνταν για το Νομό ήταν πέντε ,στα τηλεφωνήματα που γίνονται σήμερα είναι μόνο τέσσερις . 

Επίσης όπως έχει ήδη γίνει γνωστό μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών για τους οποίους ερωτώνται οι καλούμενοι είναι και η κα Σόνια Τάνταρου Κρίγγου όχι όμως με αυτά τα στοιχεία αλλά με το βαπτιστικό της Θεοδοσία Τανταρου που αγνοούν οι περισσότεροι . 

Αν κάποιος ήθελε να κάνει μια σωστή δημοσκόπηση είναι βέβαιο ότι θα ήθελε να έχει και τα αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και όχι να προσπαθεί να παραπλανήσει τον κόσμο σε σχέση με κάποια υποψηφιότητα . 

Τέλος το γεγονός ότι μέχρι σήμερα έχουν πει , όταν πιέζονται πολύ από τους ερωτώμενους τρεις διαφορετικές εταιρείες δημοσκοπήσεων , θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ