ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Οι προοπτικές του αθλητικού τουρισμού στην Επίδαυρο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:55:00 μ.μ. |
Οι προοπτικές του αθλητικού τουρισμού στην Επίδαυρο (βίντεο)
Για τις προοπτικές του αθλητικού τουρισμού στο Δήμο Επιδαύρου μίλησε στην εκπομπή Απευθείας της ΕΡΤ 1και τον δημοσιογράφο Γιάννη Γαλανόπουλο, ο δήμαρχος Επιδαύρου Κώστας Γκάτζιος και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Τρίαθλο Επιδαύρου ένα διεθνές γεγονός που θα γίνει τον Σεπτέμβριο.

Σε εξέλιξη είναι στην Αρχαία Επίδαυρο διεθνής συνάντηση με θέμα την προώθηση του αθλητικού τουρισμού.

Συμμετέχουν πανεπιστημιακοί , τεχνοκράτες , μεταπτυχιακοί φοιτητές κ.α και αντικείμενο της συνάντησης είναι η ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος , μέσα από τον αθλητισμό, με κύρια αφορμή την διοργάνωση αγώνων τριάθλου-για δεύτερη χρονιά- στο τέλος του καλοκαιριού.

Η παρουσίαση των συμπερασμάτων αυτής της πολυήμερης συνάντησης εργασίας θα γίνει την προσεχή Πέμπτη ( 6μμ ) στο Ξενία Επιδαύρου.

Όπως δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ 1 ( εκπομπή ΄΄’Απευθείας΄΄)ο δήμαρχος Επιδαύρου Κώστας Γκάτζιος η περιοχή συνδυάζει το φυσικό κάλλος, τον πολιτισμό ( αρχαία θέατρα, Ασκληπιείο κλπ) και θέλει την ανάπτυξη και του αθλητικού τουρισμού, αφού οι προϋποθέσεις υπάρχουν.

Το τρίαθλο, ο Επιδαύριος Δρόμος , ποδηλασία είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που ήδη έχουν ξεκινήσει στην περιοχή , για το τρίαθλο όμως γίνεται προσπάθεια να πάρει μια άλλη δυναμική, με διεθνείς συμμετοχές.

Ο κ. Γκάτζιος εκτίμησε ότι ο επισκέπτης της Επιδαύρου ( Έλληνας η αλλοδαπός ) με αφορμή τις αθλητικές δράσεις θα επιδιώξει μεγαλύτερη διαμονή για να συνδυάσει πολλές και ποικίλες δραστηριότητες που του παρέχει ο δήμος Επιδαύρου.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Παρασκευή ξεκινάνε τα Επιδαύρια ενώ την άλλη εβδομάδα αρχίζουν οι εκδηλώσεις του Μουσικού Ιουλίου (μικρό θέατρο) και του αγροτουρισμού.

Πηγή:ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ