ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Ο Κωστούρος "άδειασε" τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Ναυπλίου: Απαράδεκτη η εισήγηση για έκδοση ψηφίσματος για τη Μακεδονία (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:41:00 μ.μ. | | |
Ο Κωστούρος "άδειασε" τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Ναυπλίου: Απαράδεκτη η εισήγηση για έκδοση ψηφίσματος για τη Μακεδονία (βίντεο)
 Αρνητική ήταν η εισήγηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων στην πρόταση του Πρόεδρου της Δ.Κ. Ναυπλίου Δημήτρη Μπουγιώτη ώστε να υπάρξει ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τη Μακεδονία.

Με σκληρή γλώσσα ο κος Κωστούρος αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του Πρόεδρου της Δ.Κ Ναυπλίου λέγοντας πως σκοπό έχει την δημοσιότητα, ενώ κάποιοι έχτισαν και συνεχίζουν να χτίζουν πολιτικές καριέρες πάνω στο Μακεδονικό.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων τόνισε πως θεωρεί απαράδεκτη την κίνηση αυτή και πως το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων έχει μέχρι στιγμής κρατήσει αξιοπρεπή στάση για το θέμα και δεν προκειται να εμπλακεί σε αυτή την αντιπαράθεση που χωρίζει τους έλληνες σε υπερμάχους και λιγότερο υπερμάχους της ελληνικότητας της Μακεδονίας. 

Δείτε παρακάτω σε βίντεο ολόκληρη την παρέμβαση του κου Κωστούρου:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ