ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Συναντήσεις φορέων με την Διοίκηση της ΤΡΕΝΟΣΕ για την επαναλειτουργία του τραίνου στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:52:00 μ.μ. |
Συναντήσεις φορέων με την Διοίκηση της ΤΡΕΝΟΣΕ για την επαναλειτουργία του τραίνου στην Αργολίδα
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε προχθές Τρίτη 29/6 στα γραφεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατόπιν αιτήματος της «Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Επαναλειτουργία Τώρα του Τραίνου στην Αργολίδα» προκειμένου να διερευνηθούν οι προθέσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε σχέση με την έναρξη δρομολογίων στη γραμμή Κόρινθος - Μυκήνες - Άργος - Ναύπλιο.

 Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξέφρασε έντονο ενδιαφέρον να κυκλοφορήσει συρμούς σε καθημερινή συχνότητα όταν θα είναι αναταγμένη η σιδηροδρομική γραμμή της Αργολίδας και μας γνωστοποίησε ότι ήδη έχει ξεκινήσει επικοινωνία με τη διοίκηση του ΟΣΕ για τον συντονισμό των απαιτούμενων ενεργειών. Σημαντικό κριτήρια τους αποτελούν το τουριστικό μέγεθος, τα ιστορικά μνημεία και τα πολιτιστικά στοιχεία της περιοχής. 
Tα στελέχη της εταιρείας ανέφεραν ότι εφόσον ο ΟΣΕ ολοκληρώσει τις τεχνικές εργασίες που θα επαναφέρουν τη γραμμή σε λειτουργικό πλαίσιο, ο συγκεκριμένος πάροχος σιδηροδρομικού έργου επιθυμεί ταυτόχρονα να κινήσει τρένα σε αυτή. Με βάση τα παραπάνω, η «Πρωτοβουλία Πολιτών» θα επιδιώξει κατά προτεραιότητα την πραγματοποίηση ευρείας σύσκεψης στην Αργολίδα με τη διοίκηση του ΟΣΕ για να προκύψει χρονοδιάγραμμα ανάταξης της εν λόγω γραμμής. 
Στη συζήτηση συμμετείχαν ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Φίλιππος Τσαλίδης, ο διευθυντής επιβατικών μεταφορών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Θεόδωρος Τόλιας, η σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Αιμιλία Μαρκοπούλου, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, συνεργάτιδα του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Κώστας Γκαργκάσουλας, ο Γιάννης Κουλεντιανός συνεργάτης της Αναπτυξιακής Επιμελητηριακής, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Σπύρος Φασούλας, ο Απόλλωνας Κύρκος, μέλος της διαχείρισης του σιδηροδρομικού φόρουμ Amnizia και από την πλευρά της Πρωτοβουλίας Πολιτών οι Δημήτρης Νόνης και Βαγγέλης Ντάνης.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ