ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στήριξε όλες τις δράσεις που έγιναν στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Τίρυνθας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:01:00 μ.μ. | |
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στήριξε όλες τις δράσεις που έγιναν στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Τίρυνθας
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προσπάθησε και φέτος να στηρίξει όλες τις δράσεις που έγιναν στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Τίρυνθας των οποίων εμπνευστής ήταν η νέα διευθύντρια του σχολείου κ. Ελένη Σουλιώτη καθώς και οι εκπαιδευτικοί μαζί με τις ειδικότητες. 
Ο Σύλλογος ευχαριστεί επίσης τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημήτριο Σίδερη, τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Κωστούρο, τον Αντιδήμαρχο κ. Ευάγγελο Λεβεντογιάννη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δασκάλων Ν. Αργολίδας κ. Αντώνιο Ντέμο, τον Προϊστάμενο του ΚΕΔΥ κ. Γιώργο Μιχαλόπουλο, τον κ. Παύλο Χρηστίδη και την κ. Μαρία Ράλη, τον πατέρα Ιωάννη Γκιώνη, τον πρόεδρο του χωριού κ. Δημήτριο Κυριακόπουλο, την Πρόεδρο του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Αγγελική Πετρουλά και τον πατέρα της κ. Γεώργιο Πετρουλά, τον κ. Ντίνο Ζορέγκο που με την καθοδήγηση του κ. Άθου Δανέλη κατασκεύασε τις φιγούρες του Καραγκιόζη και τον κ. Γεώργιο Πετρουλά που κατασκεύασε το θέατρο σκιών.
Επιθυμία και στόχος του Συλλόγου είναι να εγκαινιαστεί ένα καινούριο πρόγραμμα δράσεων που αφορά το θέατρο σκιών με προοπτική το Σεπτέμβρη να πραγματοποιηθεί ένα εργαστήρι με τον Άθω Δανέλη προκειμένου να παρουσιαστεί το έργο του Γιάννη Κόκκορη που είχε την τύχη να διασωθεί από το Π.Λ.Ι.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους τους κατοίκους του χωριού που στηρίζουν τη λειτουργία του σχολείου ως 6/θέσιο και λειτουργεί άψογα σε μαθησιακό και πολιτιστικό επίπεδο.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ Σ’ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ