Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών Χάντμπολ στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:38:00 μ.μ. | |
Ξεκινησε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών Χάντμπολ στην Αργολίδα
Ξεκίνησε χθες την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα Ανδρών Χάντμπολ ενόψει των 18ων Μεσογειακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στην Ταραγόνα της Ισπανίας το διάστημα 22 Ιουνίου-1η Ιουλίου 2018.


Η Εθνική Ανδρών βρίσκεται στην Αργολίδα  ενώ το πρωί της Παρασκευής θα αναχωρήσουν με προορισμό την Ισπανική πόλη.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών Γιάννης Αρβανίτης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Ξεκινάμε αισιόδοξα με καλή διάθεση. Θα είμαστε στον ίδιο όμιλο με Ισπανία και Πορτογαλία. Θεωρώ ότι οι αντίπαλοι είναι ισχυροί, όπως και γενικά το τουρνουά. Θα δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε και τι χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στον μεγάλο στόχο που είναι τα προκριματικά του EURO 2020 που αρχίζουν τον Οκτώβριο».

Στην προετοιμασία βρίσκονται οι παρακάτω αθλητές :

Εθνική Ανδρών: Παπαδιονυσίου, Καραμπουρνιώτης, Κρητικός, Τζηράς, Κωστακίδης (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Τσίλης, Καλόμοιρος (ΠΑΟΚ), Κυριακού, Κράλλης (Αερωπός Έδεσσας), Δομπρής (ΑΕΚ), Κεδέρης (ΑΣΕ Δούκα), Τουνγκελίδης (Δράμα 1986), Μπουκοβίνας, Χερουβείμ (Ες-Λουξεμβούργο), Μάλλιος, Γουργούμης (Μπούρσα- Τουρκία), Λοίζος (Κέρχενγκ- Λουξεμβούργο), Ιωάννου (Ποντολ Κομπολ- Γαλλία), Πασσιάς (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία), Ηλιόπουλος (Εμπορ Ροστοκ- Γερμανία), Μιχαηλίδης (Ανόβερο Μπουργκντορφ- Γερμανία).

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ