ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Στο Ναύπλιο η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου της Νάγιας Γρίβελλη «Δάσος από κεχριμπάρι»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:25:00 μ.μ. | |
Στο Ναύπλιο η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου της Νάγιας Γρίβελλη «Δάσος από κεχριμπάρι»
Την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, ώρα 20:00 στο Bike Cafe (Άργους 45 - Ναύπλιο τηλ. 2752400177) θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου της Νάγιας Γρίβελλη «Δάσος από κεχριμπάρι».

Για το βιβλίο και τη συγγραφέα θα μιλήσουν οι συγγραφείς Μαίρη Παναγιώτου και Κάκια Ξύδη

Το «Δάσος από κεχριμπάρι» είναι ένα σαγηνευτικό μυθιστόρημα με στοιχεία γοτθικής λογοτεχνίας γεμάτο ακατανίκητη έλξη, μοιραίο πάθος, ανεξάντλητο έρωτα, μυστήριο, αγωνία, φαντασία, ανατροπές. Σε παγκόσμια πρώτη, εισάγει ένα νέο είδος στα πλάσματα του σκότους, τους λυνξ. Ο πόλεμος μεταξύ βρικολάκων, λυκανθρώπων και λυνξ ανελέητος. Ο ισχυρός θα νικήσει ή ο έρωτας;

Οπισθόφυλλο

Γαλλία 1128. Ο μυστικός πόλεμος ανάμεσα στα πλάσματα της νύχτας παίρνει τέλος, και με τη νίκη των βρικολάκων, οι λυνξ εξαφανίζονται. Αιώνες αργότερα, στα μέρη όπου γράφτηκε αυτό που οι βρικόλακες και οι λυκάνθρωποι θεωρούσαν επίλογο της ιστορίας των λυνξ, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο των σκοτεινών πλασμάτων. Ο πόλεμος μεταξύ τους ξεκινά και πάλι. Η Μαρτέν ντε Λυνξ, η νεαρή αρχηγός των λυνξ, πρέπει να πάρει κρίσιμες αποφάσεις για να προστατεύσει το είδος της. Όμως ο κόσμος της κλονίζεται όταν γνωρίζει τον Ζεράρ, τον μυστηριώδη βρικόλακα που μετακόμισε στην πόλη της. Η έλξη ανάμεσά τους μοιάζει δυνατότερη από τη δίψα της για αίμα κι από τον πόλεμο που θα τους φέρει αντιμέτωπους. Μια έλξη πιο δυνατή κι από τον χρόνο τον ίδιο.

Βιογραφικό

Η Νάγια Γρίβελλη γεννήθηκε το 1986 στην Τρίπολη και σήμερα ζει στο Ναύπλιο. Σπούδασε δασοπονία κι έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Περιβάλλοντος στη Μυτιλήνη. Μοιράζει τον ελεύθερο χρόνο της ανάμεσα στο διάβασμα και στη συγγραφή. Το «Δάσος από κεχριμπάρι» είναι το πρώτο της βιβλίο και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

Τίτλος: Δάσος από κεχριμπάρι
Συγγραφέας: Νάγια Γρίβελλη
Σελ. 368 Διαστάσεις 14Χ21
Τιμή: 14,00 €
ΙSBN 978-618-5307-41-7
Ημερ. κυκλοφορίας 6/2018
Κωδικός: 1872


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ