Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

CREME FRAICHE: "Γκουρμεδιές" από το ΔΙΕΚ Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:33:00 μ.μ. |
"Γκουρμεδιές" από το ΔΙΕΚ Επιδαύρου
CREME FRAICHE από την Νορμανδία στην Γαλακτοκομία Επιδαύρου Κρέμα γάλακτος με καλλιέργεια κεφίρ, η οποία παρασκευάστηκε στη σχολή, ζυμώθηκε σε 12 ώρες και παρέμεινε για ωρίμανση στο ψυγείο για 24 ώρες . 

Το εκλεπτυσμένο έδεσμα τράβηξε την προσοχή μας κι αποτέλεσε ιδανικό συνοδευτικό για ομελέτα με χλωροτύρι και τριμμένη γραβιέρα.

Από τη χώρα της γκουρμέ κουζίνας στα εργαστήρια του ΔΙΕΚ Επιδαύρου!
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ