ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Ο Δημήτρης Τζηράς στο Danaon Cup - Ο MVP της Handball Premier στην μεγάλη γιορτή της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:31:00 π.μ. | |
Ο Δημήτρης Τζηράς στο Danaon Cup - Ο MVP της Handball Premier στην μεγάλη γιορτή της Αργολίδας
Παρών στο Danaon Cup, το οποίο θα διεξαχθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά στην Αργολίδα το διάστημα 2-7 Ιουλίου, θα είναι ο διεθνής αθλητής του Ολυμπιακού ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή Δημήτρης Τζηράς.

Ο 27χρονος δεξιός εξτρέμ αναδείχθηκε (μαζί με τον Κώστα Τσιλιμπάρη) MVP της Handball Premier 2017-2018, κατέκτησε το νταμπλ με την ομάδα του Πειραιά, ενώ ήταν και πρώτος σκόρερ των «ερυθρολεύκων» με 136 γκολ σε 27 αγώνες πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Τζηράς θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο καλοκαιρινό αθλητικό γεγονός της Αργολίδας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α’, Παγκορασίδων Α’ και στα τουρνουά Παίδων, Εφήβων, συμμετέχοντας στην πρωτοποριακή εκδήλωση «Show me the way», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Ιουλίου στον πολυχώρο Fougaro στο Ναύπλιο.

Ο έμπειρος αθλητής θα είναι εκεί για να δώσει στους αθλητές και τις αθλήτριες του Danaon Cup τις πολύτιμες συμβουλές του και να μοιραστεί μαζί τους εμπειρίες και αναμνήσεις γύρω από το αγαπημένο τους άθλημα.

Ο Δημήτρης Τζηράς δήλωσε για την παρουσία του στο Danaon Cup:
«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής του Danaon Cup για το 𝐒𝐡𝐨𝐰 𝐦𝐞 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐚𝐲! Είναι τιμή μου να είμαι και εγώ ένα κομμάτι ενός τόσο σημαντικού τουρνουά όπως το Danaon Cup. Χαίρομαι που θα συναναστραφώ με νεαρούς αθλητές και θα έχω την ευκαιρία να συζητήσω μαζί τους όλα τα θέματα που τους απασχολούν. Θέλω να ευχαριστήσω την Οργανωτική Επιτροπή του τουρνουά για την πρόσκληση και να προσκαλέσω και εγώ από την πλευρά μου όλους τους φίλους του χάντμπολ σε αυτό το πολύ σημαντικό γεγονός».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ