ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Στο Άργος πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Καμπάνιας «Europe in my Region 2018»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:11:00 μ.μ. |
 Στο Άργος πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Καμπάνιας «Europe in my Region 2018»
 Για μια ακόμα χρονιά η πανευρωπαϊκή καμπάνια «Europe in my Region» - «Η Ευρώπη στην περιοχή μου 2018» (#EUinMyRegion) δίνει την ευκαιρία στους πολίτες να ενημερωθούν για τα έργα που έχουν συγχρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην περιοχή τους και να μάθουν πως αυτά συμβάλλουν στην ευημερία και τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, η Ε.Υ.Δ. Ε.Π. Π. Πελοποννήσου, συμμετέχει με την ανάδειξη, σημαντικών συγχρηματοδοτούμενων έργων στην Περιφέρεια, ώστε οι πολίτες να ενημερωθούν γι' αυτά και να μοιραστούν εμπειρίες και εικόνες μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Ιουνίου ενημερωτική  εκδήλωση στην κεντρική πλατεία Άργους, η ανάπλαση της οποίας πραγματοποιήθηκε με συγχρηματοδότηση της ΕΕ.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Κωνσταντίνα Νικολάκου, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, οι περιφερειακοί Συμβουλοι Φάνης Στεφανόπουλος και Γιάννης Σαρρής, ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Θοδωρής Οικονόμου, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης κα. ενώ υπήρχε και έκθεση φωτογραφίας συγχρηματοδοτούμενων έργων.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ