ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Σπουδαίοι αθλητές του τριάθλου και φέτος στο Nafplio Energy Triathlon

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:56:00 π.μ. | | |
Σπουδαίοι αθλητές του τριάθλου και φέτος στο Nafplio Energy Triathlon
Με ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για το Nafplio Energy Triathlon 2018 που θα διεξαχθεί στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου την Κυριακή 17 Ιουνίου. Ανάμεσα στους εκατοντάδες αθλητές κάθε ηλικίας που αναμένεται να συμμετάσχουν σε αυτή την πολυαθλητική γιορτή, το παρόν θα δώσουν και σπουδαία ονόματα του τριάθλου, προσφέροντας αγώνες με πολύ έντονο συναγωνισμό.

Στους άνδρες, μεγάλο φαβορί θα είναι ο Πρωταθλητής Ελλάδος στο τρίαθλο και νικητής στο Ναύπλιο το 2016, ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου. Στην διεκδίκηση των μεταλλίων θα βρίσκονται πολλοί καλοί αθλητές με μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα τριάθλου, όπως οι Παναγιώτης Δημόπουλος, Άγγελος Μαυρογιάννης, που αποτελούσαν με την αντίστοιχη σειρά και το περσινό βάθρο στο Sprint.

Στις γυναίκες δεσπόζει το όνομα της πολλάκις πρωταθλήτριας Ελλάδος στο άθλημα, της Ντενίζ Δημάκη, η οποία είναι και μόνη Ελληνίδα που έχει πάρει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο άθλημα του Τριάθλου. Παρόν στο Aquathlon όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα ειναι και η Κατερίνα Σάπαρη με στόχο άλλη μια νικη στο αγώνισμα. Από τη νέα γενιά στο Super Sprint παρούσα θα είναι η ανερχόμενη πρωταθλήτρια νεανίδων Μαριλού Καζαμαριώτη ανάμεσα σε μια πλειάδα άλλων ταλέντων.

Να υπενθυμίσουμε πως στη Super Sprint απόσταση το ενδιαφέρον θα είναι ιδιαίερα έντονο με τους νεαρούς αθλητές να ρίχνονται στη μάχη για την καλύτερη δυνατή κατάταξη, καθώς θα αποτελεί κριτήριο για το ETU European Youth Triathlon Championship & Festival 2018 (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και Φεστιβάλ Τριάθλου Νέων) που θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι από τις 30 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στο link: http://www.energyraces.gr/register/Nafplio/

μέχρι και την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.energyraces.gr

Στις 17 Ιουνίου η καρδιά του Τριάθλου θα χτυπάει δυνατά στο Ναύπλιο!

#NafplioEnergyTriathlon

Ακολουθήστε την διοργάνωση στο Facebook @EnergyRaces το Instagram @EnergyRaces.gr και το Twitter @EnergyRaces
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ