ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου: Δεν θα αφήσουμε να αποδυναμωθεί το Εφετείο Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:04:00 μ.μ. | |
Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου: Δεν θα αφήσουμε να αποδυναμωθεί το Εφετείο Ναυπλίου (βίντεο)
Την πρόθεση του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου να μην επιτρέψει την αποδυνάμωση του Εφετείου Ναυπλίου διατύπωσε σε συνεντευξη τύπου ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Ορφανος το απόγευμα, της Δευτέρας 2 Ιουλίου στην βιβλιοθήκη του Συλλόγου στο Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου.

Ο κύριος Ορφανός αναφέρθηκα στις κινήσεις και τις επαφές που έκανε ο Συλλογος μετά την αναγγελία από τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κοντονή στην πρόσφατη επίσκεψη του στο Ναύπλιο για μεταφορά του Πρωτοδικείου Σπάρτης στην Καλαμάτα.
Σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουμε το Εφετείο Ναυπλίου να αποδυναμωθεί και για αυτό οι κινήσεις μας και οι επαφές όλο αυτό το διάστημα ήταν συνεχείς και καταφέραμε την απόσπαση ενός Εφέτη δικαστή στο Ναύπλιο για το δικαστικό έτος 2018 - 2019, απόφαση που δίνει σημαντική λύση στο πρόβλημα με τις συσσωρευμένες υποθέσεις του εφετείου Ναυπλίου, τόνισε ο κ. Ορφανός , ενώ αναφέρθηκε και στην συνεργασία που έχουν για το θέμα τόσο με τον κυβερνητικό Βουλευτή κ. Γκιόλα, όσο και με τους βουλευτές Ανδριανό και Μανιάτη.

Δείτε παρακάτω σε βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κύριος Ορφανός:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ