ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Παρέχει στέγη ο Μιχάλης Πελεκάνος του Οίακα Ναυπλίου στους πληγέντες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:52:00 π.μ. | |
Παρέχει στέγη ο Μιχάλης Πελεκάνος του Οίακα Ναυπλίου στους πληγέντες
Στο πλευρό των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές είναι και άνθρωποι του μπάσκετ, με στόχο να βοηθήσουν τους πυροπαθείς. Πολλές είναι οι συγκινητικές πρωτοβουλίες. Πολλά είναι και τα συγκινητικά μηνύματα.

Όπως έγινε γνωστό, ο Μιχάλης Πελεκάνος και η σύζυγός του προσφέρουν στέγη σε πυροπαθείς. Προσπαθούν να συνδράμουν στη βοήθεια, παραχωρώντας ένα μέρος του σπιτιού του σε μία οικογένεια με παιδιά που έχει ανάγκη από στέγη.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας και νυν παίκτης του Οίακα Ναυπλίου Μιχάλης Πελεκάνος:

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς έκανε επίσης γνωστό ότι οι εγκαταστάσεις Eurohoops Dome θα αποτελέσει κέντρο βοήθειας για τους πληγέντες. Μιλάμε για τις εγκαταστάσεις των ακαδημιών που έχει ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο «Τεό» ανακοίνωσε στη σελίδα του στο Facebook:

Το Eurohoops Dome θα αποτελέσει σταθμό συγκέντρωσης φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης (γάζες, Betadine, Fucidin, παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, τρόφιμα μακράς συντηρήσεως όπως φρυγανιές, μπισκότα κ.α) για τις πυρόπληκτες περιοχές.

Η συγκέντρωση των υλικών θα γίνεται από Τρίτη 24/7 έως και Τετάρτη 25/7, από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ, στην εγκατάσταση του Eurohoops Dome, Ευρώτα 24, Ν. Κηφισιά ώστε να παραδοθούν την Πέμπτη το πρωί στο ΚΕΕΛΠΝΟ, το οποίο έχει αναλάβει το έργο της συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης, φαρμάκων και τροφίμων. Παρακαλώ κοινοποιήστε!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ….



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ