Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Εκπληκτική η Καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου ατόμων με αναπηρία Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:52:00 μ.μ. | |
Εκπληκτική η Καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου ατόμων με αναπηρία Αργολίδας
Η χαρά όταν τη μοιράζεσαι, γίνεται μεγαλύτερη…κι εμείς το γνωρίζουμε καλά αυτό. Και η συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις μας, όταν είναι αυθόρμητη και γίνεται χωρίς ιδιαίτερη πρόσκληση, αποκτά ιδιαίτερη αξία.
Σε σας τους καλούς μας φίλους αναφερόμαστε που ήσασταν μαζί μας και αυτή τη χρονιά…μας στηρίζετε , μας εμψυχώνετε, επικροτείτε τις προσπάθειες μας, μοιράζεστε τις αγωνίες μας είστε εκεί και σας ευχαριστούμε από καρδιάς γι αυτό!!Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο.
Το κλείσιμο της χρονιάς εφέτος, ήταν πιο χαλαρό. Στόχος ήταν η διασκέδαση των παιδιών μας αλλά και των θεατών. Σαν αληθινοί survivors, αγωνίστηκαν και κέρδισαν το έπαθλο της…………χαράς!!
Υπάρχει κάτι πιο σημαντικό απ αυτό? Βέβαια, όπως σε κάθε εκδήλωση, οι εθελοντές του συλλόγου, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και τους ευχαριστούμε για άλλη μια φορά.Κι όταν μιλάμε για εθελοντισμό ,δύο άτομα έρχονται στο μυαλό μας……..η κα Σπηλιοπούλου Μαρία, που διδάσκει στα παιδιά μας παραδοσιακούς χορούς παραπάνω από μια δεκαετία και η ψυχολόγος κα Κούρου Εμμανουέλα που έχει αναλάβει την ψυχολογική στήριξη των μελών του συλλόγου, τα τελευταία 5 χρόνια.
 H παρουσία των εθελοντριών του ΕΕΣ παραρτήματος Άργους, συνέβαλλε στην ασφαλη διεξαγωγή των προγραμμάτων μας και όχι μόνο.
Ευχαριστούμε επίσης: Τους καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, Αλέξανδρο Ψωμόπουλο , Ηλία Δημόπουλο ,Πιπίνα Κιρμανίδου και Μιχάλη Τετώρο που πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση μας, ενθουσιάζοντας τους ακροατές τους!!
Τον Δήμαρχο Άργους -Μυκηνών κο Καμπόσο και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ κο Διολίτση, για την παραχώρηση των καθισμάτων αλλά και την ηχητικά κάλυψη της εκδήλωσης. Τον αγαπημένο μας Πρόεδρο του ΔΔ Λάλουκα , κο Γεώργιο Πίκη, για την αμέριστη στήριξη του, όλα τα χρόνια της γνωριμίας μας. Το φωτογραφείο ΦΩΤΟΣΥΝΘΕΣΗ και τον κο Βασιλάκο Πάρη, που απαθανάτισε αφιλοκερδώς και αυτή μας την εκδήλωση.Τέλος ευχαριστούμε θερμά την κυρία Μαριάννα Φιλιππαίου και τον κύριο Κώτσιο Βασίλη για την υπεροχή συνεργασία όλη την χρονιά και για την οργάνωση του χώρου και των παιχνιδιών .
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!!!!!
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ