ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Ο ΕΟΤ ενισχύει με 10.000€ την παράσταση Πλούτος του Αριστοφάνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:31:00 μ.μ. | |
Ο ΕΟΤ ενισχύει με 10.000€ την παράσταση Πλούτος του Αριστοφάνη
Την έγκριση της διάθεσης ποσού 10.000 ευρώ με ΦΠΑ αποφάσισε ο ΕΟΤ ως οικονομική συμμετοχή του στη δράση που αφορά στην παράσταση «ΠΛΟΥΤΟΣ» του Αριστοφάνη, που θα ανέβει στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στις 13 και 14 Ιουλίου από το Εθνικό Θέατρο σε συνέργεια με το Εθνικό Θέατρο της Σερβίας.

Σύμφωνα με τον ΕΟΤ, η αναφερόμενη ενέργεια προβολής άπτεται του σκοπού και της αποστολής του Οργανισμού καθότι έχει ως στόχο την εξωστρέφεια της ελληνικής πολιτιστικής δημιουργίας που λειτουργεί προς όφελος του τουρισμού και του πολιτισμού. Η εναλλακτική αυτή μορφή τουρισμού άλλωστε είναι ιδιαίτερα σημαντική σε όλο τον κόσμο και η Επίδαυρος με το Αρχαίο Θέατρο για το οποίο είναι παγκοσμίως γνωστή, με τη κουλτούρα και τον πολιτισμό που προάγει, κατέχει περίοπτη θέση στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό γίγνεσθαι.

Στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου συρρέουν εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια που πραγματοποιούνται οι παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών, συνδυάζοντας το ταξίδι αναψυχής τους με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, που στη συγκεκριμένη μάλιστα παράσταση θα έχει την οργάνωση, επιμέλεια και σφραγίδα του Εθνικού Θεάτρου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ