Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Σε χυτήριο στην Αργολίδα κατέληγαν οι μετασχηματιστές που ξήλωναν τρεις αλλοδαποί από το δίκτυο της ΔΕΗ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:33:00 μ.μ. | |
Σε χυτήριο στην Αργολίδα κατέληγαν οι μετασχηματιστές που ξήλωναν τρεις αλλοδαποί από το δίκτυο της ΔΕΗ
Στο χυτήριο ενός 40χρονου Έλληνα σε περιοχή της Αργολίδας κατέληγαν –φυσικά, με αμοιβή- τα χάλκινα τμήματα των μετασχηματιστών που ξήλωναν τρεις αλλοδαποί «κυνηγοί» χαλκού και ένας 53χρονος Έλληνας, οι οποίοι είχαν προκαλέσει φθορές ύψους 50.000 ευρώ στην Δ.Ε.Η..


Έξι κλοπές μετασχηματιστών σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Άργους- Μυκηνών εξιχνιάστηκαν από την έρευνα της Ασφαλείας, τέσσερις από τις οποίες διέπραξε μέσα σε μια νύχτα σε ένα χωριό στις 19 Μαΐου ένας 32χρονος αλλοδαπός μαζί με άγνωστους συνεργούς του. Τις άλλες δυο, διέπραξαν οι στις 22 και τις 30 Ιουνίου σε άλλες κοινότητες της περιοχής.

Οι τρεις τελευταίοι είχαν πουλήσει τη λεία τους στον 40χρονο, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκε ένα φορτηγό. Έτσι, υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου δύο δικογραφίες για διακριμένες κλοπές και φθορές, που η μια περιλαμβάνει τον 32χρονο και τους άγνωστους συνεργούς του, ενώ η άλλη περιλαμβάνει τους άλλους δυο αλλοδαπούς, τον 53χρονο Έλληνα και τον 40χρονο ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ