ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Γ. Μανιάτης: Δεσμεύτηκαν για άμεση επέκταση Αναβάλου σε Φίχτια – Μυκήνες - Μοναστηράκι κι Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:36:00 π.μ. | | |
Γ. Μανιάτης: Δεσμεύτηκαν για άμεση επέκταση Αναβάλου σε Φίχτια – Μυκήνες - Μοναστηράκι κι Ερμιονίδα
Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του καθ. Γ. Μανιάτη για τις επεκτάσεις του Αναβάλου, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Ε. Αποστόλου, δεσμεύτηκε ρητά για την άμεση προκήρυξη των έργων επέκτασης του Αναβάλου σε Φίχτια – Μυκήνες - Μοναστηράκι, προϋπολογισμού 7.896.600€, καθώς και την επέκταση σε Ερμιονίδα, προϋπολογισμού 38.500.000€.


Σημαντικό κριτήριο στην επιλογή των έργων αυτών από τα έργα της υπόλοιπης Ελλάδας, όπως δήλωσε ο αρμόδιος Υπουργός, είναι ότι αποτελούν συμπληρωματικά της κατασκευής κι επέκτασης των έργων του Αναβάλου που ξεκίνησαν το 2011 προς Άργος – Αεροδρόμιο - Κουτσοπόδι.

Σχετικά με το θέμα, ο Γ. Μανιάτης δήλωσε:

«Επιτέλους, το έργο του Αναβάλου γίνεται πράξη. Η έναρξη όλων των μελετών κι έργων το 2011 με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, αποτέλεσε το μεγάλο πλεονέκτημα του έργου για τις 3 επεκτάσεις του σε Φίχτια, Επίδαυρο κι Ερμιονίδα. Το έργο ζωής που ξεκινήσαμε πριν λίγα χρόνια, σύντομα θα είναι πραγματικότητα. Οι αγώνες των αγροτών της Αργολίδας δικαιώνονται. Μπορούμε πια να σχεδιάσουμε το αγροτικό μας μέλλον με νέα δεδομένα και με λύση του τεράστιου προβλήματος άρδευσης που απασχολεί τον τόπο μας τόσες δεκαετίες. Θα συνεχίσω με την ίδια ένταση κι επιμονή να παρακολουθώ την υλοποίηση των δεσμεύσεων της κυβέρνησης».

Δείτε παρακάτω το σχετικό video.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ