Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018

Η Γιώτα Νέγκα στο Ναύπλιο 18 Αυγούστου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:36:00 μ.μ. |
Η Γιώτα Νέγκα στο Ναύπλιο 18 Αυγούστου
Η Γιώτα Νέγκα με προίκα το «Φύλλο Ανδρικό», την παράσταση που αγαπήθηκε όσο ελάχιστες το φετινό χειμώνα, αφού ταξίδεψε σε Ελλάδα και Κύπρο και έζησε συνεχόμενα soldout, συνεχίζει με φόρα την καλοκαιρινή της περιοδεία το Σάββατο, 18 Αυγούστου Fotonio Events & more, στο Ναύπλιο.

Η σημαντική ερμηνεύτρια ανακατεύει ξανά την παλέτα με τις επιρροές και τις αναμνήσεις της και φτιάχνει ένα πρόγραμμα στο οποίο παντρεύει όλα όσα αγαπά με την δική της ερμηνευτική αισθητική. 

Η προσωπική της δισκογραφία με τραγούδια που αγαπήθηκαν όσο λίγα, όπως «Το δίκιο μου» και «Με τα μάτια κλειστά», ο προπομπός του επερχόμενου δίσκου της, «Οξυγόνο», σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική Νίκου Μερτζάνου, η λαϊκή της ρίζα και οι δημιουργοί που την ακολουθούν σαν μια δεύτερη οικογένεια χτίζουν έναν μελωδικό κόσμο που εντοπίζει τα συναισθηματικά κέντρα και τα ντύνει με φόντο τον κόσμο που γίνεται συμπρωταγωνιστής της.


Με τη χαρακτηριστική φωνή της και την αυθεντική ερμηνευτική της δεινότητα βάζει τη δική της προσωπική σφραγίδα σε μια μοναδική βραδιά.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Νίκος Κατσίκης – μπουζούκι
Βασίλης Κετεντζόγλου – κιθάρα
Dasho Κurti – ακορντεόν
Αλέξανδρος Τράμπας – μπάσο
Κώστας Μυλωνάς - τύμπανα

Ηχοληψία: Βασίλης Μιχαηλίδης
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ